Електронната система за прием в детските заведения в Благоевград с бутон за корекция при неправилно подадени данни от страна на родители

22 март 2023 16:47   3297 прочита


Родителите, които са подали некоректни данни при регистрация в електронната система за прием в детските заведения, вече имат възможност да въведат корекция. За целта Община Благоевград създаде специален бутон, който ще бъде активен до 10.04.2023 г.

Мерките са предприети с оглед установени случаи, в които заявителите са изписали неправилно своите имена или тези на детето, задали са грешен адрес и т.н. С цел максимално улеснение на ползвателите на платформата, цялата вписана информация при регистрация е достъпна за редакция, с изключение на посочени ЕГН и имейл.

В случай че се налага корекция родителят, подал заявлението следва да осъществи достъп до профила си чрез вече създадените потребителско име и парола. Желанията за постъпване в детски заведения се взимат предвид по реда, по който са посочени от заявителя. Община Благоевград напомня, че срокът за подаване на документи е 10 април 2023 г.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар