Новините на югозападна България
Сузанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си  
   РегистрацияЗабравена парола

Ексводещата в ТВ ОКО Йона Мавревска спечели конкурса за длъжността “Връзки с обществеността” в Административен съд – Благоевград


23 юли 2019 10:16   6930 прочитаПриключи и третия етап от конкурса за длъжността “Връзки с обществеността” в Административен съд – Благоевград, след който стана ясно кой е крайния победител.

На първо място с обща оценка 5.66 се класира бившата водеща във фалиралата частна телевизия, ТВ ОКО. Мавревска 5.50 във втория етап - писмен изпит и 5.81 в третия - събеседване.

На второ място се нареди Ирина Жерева, която завърши с обща оценка 5.57, въпреки че при събеседването получи максимална оценка 6.00, която обаче се оказа недостатъчна за първото място в крайното класиране.

Общо четири дами бяха допуснати до последните два етапа от конкурса, след обработката на документите за кандидатстване.

Председателят на Административен съд Благоевград Мария Тодорова трябва да подпише заповедта за назначение на новия пиар на съда, който след проведения конкурс се казва Йона Мавревска.

Още за: конкурс  Йона Мавревска  syd Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.