Новините на югозападна България
  
   РегистрацияЗабравена парола

Ексклузивно в Struma.com! 28-годишната майка на три деца проговори за гаврата, изнасилването и морфина в микробус по трасето Лондон- Благоевград / Аудио запис /


7 август 2018 13:17   57876 прочитаСлед седмица "опиянение" и големи дози морфин, които е приела, докато се прибирала от гурбет в Лондон, днес 28-годишната майка на три деца, изнасилвана в микробус, след като е била упоявана системно по време на пътуването, проговори пред Struma.com. Продължаваме да пазим името ѝ, заради срама от преживяното. Намираме я в дома и в ж. к "Ален мак". До нея е съпругът ѝ.

Младата жена ни посрещна разплакана:

Срам ме е да говоря за случилото се, преживях пълен ад, благодаря на мъжа ми, че ме подкрепя да се опълча срещу извергите, които ми причиниха това. През сълзи тя започва. Превозът го уреди приятел на съпруга ми, шофьорът не го познавам, знам, че се казва Николай. Микробусът ме взе от Бирмигам и понеже имаше пътници трябваше да минем през Германия.

Свалихме едно семейство и взехме пътник, когото не познавам. В микробуса останахме аз шофьора и пътника. Возех отпред най-напред, после се изместих от зад. Имах бутилка вода с багажа си. Спряхме на бензиностанция по пътя, слязох да изпия едно кафе, а водата ми остана в буса. Качих се и пийнах от водата си, беше много топло.

В един момент главата ми се замая, спря ми въздуха и помолих шофьора да спрем, но той каза да пия от водата си и ще ми мине. "Пий водичка, сега ще спрем, спокойно", каза той. И аз продължих да пия вода. След минути се озовах на пода, между седалките, прилоша, усетих, как голям черен мъж е върху мен и ме тегли, съблича ме.. Опитах се да викам за помощ, но нямах сила да викна. Шофьорът се правеше, че не чува. И си караше през цялото време. Оттук нататък не помня нищо. Когато се свестих бях между седалките полугола.

Дойде румънската митница, този големия ме облече, хвърляйки дрехите върху мен и ме предупреди, че ще слизаме да внимавам какво правя. Прекараха ме пеша през митницата, без да знам защо. Качихме се пак, после преди българската митница пак слязохме и пак пеша я прекосихме. В микробуса отново ме съблякоха и ме бутнаха между седалките.

Вече имаше още един пътник в буса. Направих опит да се изправя, видях табела Белоградчик, но оня големия му удари по главата и пак паднах..

Докато говорим телефонът на 28-годишната жена иззвъня. Обади се мъж от Германия, който започна да крещи и да я пита защо е пуснала жалба в полицията.. Той отричаше направеното, но в един момент на неин въпрос защо лъже и защо говори така той заяви: "Много ясно, че ще говоря така".. Чуйте пълния аудиозапис на разговора с нея..

Тя продължи да разказва: "Почти през цялото пътуване в България не бях на себе си, нищо не си спомням. През това време съпругът ми е поддържал коренспонденция с шофьора.

Тук се намеса и мъжът ѝ: Поддържах връзка с шофьора, за да чуя къде са. Разбрахме се да ги чакам на "Кончето" край Струмско, но те ме отминаха, звъннах на жена ми, телефонът и бе изключен. Исках да набера 112, но тя ми се обади, беше неадекватна и каза, че е на бензиностанция извън града срещу картинг пистата. Отидох да я взема. Тя беше неадекватна. Прибрахме се. Каза, че я боли главата и корема, влезе да се изкъпе и я видях цялата синя, по краката, по гърба, по ръцете, по шията. Тогава я попитах откъде са тия синки и на мен каза "Не знам".

На другия ден започнахме да ходим по лекари, а тя се влошава. Сигурно от морфина, но ние откъде да знаем. Направихме тест, видя се, че има морфин. В един момент тя започна да си възстановява спомените, каза ми, че са я били в микробуса и някои я изнасилил. Тогава се оплакахме в полицията. Подадохме жалба. Едва преди два дни жена ми започна да си спомня преживяното. Разпозна мъжете в микробуса и насилника, който я тормозил и дрогирал... Сега тя все още не е добре..

Надяваме се полицията да издири лицата, които посочихме. Надяваме се извергите да бъдат открити. Това може да се случи на всяка жена, която пътува с подобни микробуси. Не се знае дали жена ми е единствената им жертва. Вярваме в справедливостта, вярваме на полицията, дано ги открият, а шокът, който ние преживяхме не го пожелаваме на никого. Ужас, който няма да забравим, каза съпругът. А жертвата на това брутално престъпление плачеше през цялото време, твърдейки, че се чувства "Осакатена" за цял живот.

Полицията издирва разпознатите лица. По наши данни единият е от Разлог, а бруталният изнасилвач е от Сандански. Очаквайте подробности по драстичния случай....

Вижте аудиозаписът с единия от насилниците!

Петя Петрова

Още за: микробус  майка  име  дом Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.