Екс шефа на ОД на МВР Благоевград Николай Хаджиев присъства на награждаване на полицаи по повод професионалния им празник

08 ноември 2019 11:20   7189 прочита


В навечерието на Деня на българската полиция – 8 ноември, служители на Главната дирекция „Национална полиция“ бяха наградени за постигнати успехи през годината. На награждаването присъстваха и заместник директорите на ГДНП старши комисарите Тодор Гребенаров и Николай Хаджиев, който дълги години заемаше поста директор на ОД на МВР Благоевград.

На церемония в главната дирекция бяха отличени служители на различни отдели и сектори. Със заповед на министъра на вътрешните работи Младен Маринов с почетен знак на МВР- III степен бе награден инспектор Камен Николов от сектор „Зоополиция“ за утвърждаването на звеното и работата на колегите му през изминалите години. Специални награди бяха връчени от името на министъра на служители от отдел „Криминална полиция“. Със заповеди на ръководството на ГДНП бяха отличени служители на Дирекция „Жандармерия“, отделите „Икономическа“, „Криминална“ и „Пътна полиция“, както и отдел „Разследване“.

Измина една тежка година, изпълнена с предизвикателства и задачи, с които вие се справихте, заяви на церемонията директорът на Главната дирекция „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски.

Г. Георгиев

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар