Efirbet с нов дизайн и подобрена производителност

17 септември 2016 07:40   1313 прочита

Ако вече сте се сблъсквали със сайта efirbet.com, то може би знаете, че в него може да намерите експертни ревюта на онлайн букмейкъри, които описват всеки един букмейкър до най-дребните му детайли. Efirbet доби доста голяма популярност и около Европейското първенство по футбол това лято, понеже сайта предлагаше доста успешни прогнози за повечето мачове от първенството, от които доста потребители на сайта се възползваха. Сега, малко след началото на новите сезони в големите футболни първенства, Efirbet зарадва своите почитатели с нов дизайн на сайта, който ще го направи още по приятен за използване.

Новият дизайн на efirbet

Новата визия на сайта efirbet.com впечатлява със страхотната подреденост, която може да се види по цялата страница. Още при отварянето на сайта може да забележите основното меню, което е разположено най-отгоре, а под него са подредени букмейкърите, за които от сайта предлагат ревюта. Общо взето, местейки началната страница надолу, ще можете да прочетете кратка информация за букмейкърите, както и за самото съдържание, което може да немерите в сайта. Разбира се, всичката тази кратка информация е много добре подредена и не е нужно да разглеждате страницата в продължение на минути, за да стигнете до края ѝ. Разработчиците на сайта са помислили много добре и са добавили бутон, чрез който може да се върнете веднага към най-горната част на страницата. Другият важен момент, който не е за пренебрегване е, че основната лента, на която са разположени логото на Efirbet и менюто, винаги ще бъдат на вашето разположение, в която и да е част на страницата. Това улеснява значително достъпът ви до различните категории, които съдържа менюто.

Няма как да пропуснем и факта, че efirbet.com разполага с responsive дизайн на своя сайт, което му придава адаптивност към различните устройства, от които е достъпван. По този начин всеки посетител на сайта може да се възползва от страхотния дизайн, както през своя настолен компютър, така и през своя таблет или мобилен телефон.

По бърз достъп в сайта

Другото основно подобрение, което се забелязва при efirbet.com е по-бързото зареждане на сайта и страниците в него. По този начин, всеки един посетител на сайта ще разполга с много бърз достъп до всяка една точка и няма да чака дълго, за да може да достъпи желаната страница. За да проверим бързината на сайта сме използвали услугите на търсачката Google, която чрез своя инструмент PageSpeed Insights показва дали страницата, която тествате е покрила всички изисквания на Google, чрез които сайтът бива оценен. Е, резултатите за Efirbet няма как да са по-добри, понеже тестовете дават оценка 100 от 100 за сайта. Това означава, че Efirbet е изпълнил всички изисквания и по този начин предлага изключително бърз достъп в сайта, както за настолни компютри, така и за достъп от мобилни устройства. За да се убедите в истинноста на теста ви предлагаме и снимки:

Съдържанието на Efirbet

Информацията, която може да се прочете в сайта efirbet.com е изцяло свързана с онлайн букмейкърите и залозите, като са представени пълни ревюта за най-големите и изявени букмейкърски къщи на българския пазар. Тези ревюта ще ви помогнат да изберете правилния букмейкър, където да залагате, след като ясно са изразени впечатленията от всеки един от тях. Освен букмейкърските ревюта - https://efirbet.com/bukmeikari/ уеб сайта предлага на своите посетители и ревюта на мобилните версии и кеш-аут услугата на букмейкърите. Особеностите на различните бонуси също не са спестени и са обяснени в отделен раздел, който може да видите в менюто. Категорията с отделните първенства, за които има прогнози, също е разположена в основното меню, като от там може да ги достъпите. Последно, но не на последно място по важност се явява и така нареченият наръчник на Efirbet, който съдържа различни теми, свързани със залозите онлайн, както и няколко стратегии на залагане. Цялата тази информация е достъпна в сайта efirbet.com и може да ви помогне и да ви научи на много нови неща, свързани с онлайн залозите.

Чрез новия дизайн, Efirbet се стреми да даде на своите потребители много по-лесен и бърз достъп в сайта, за да могат всички посетители да се насладят на информацията в сайта по най-приятния начин, било то от мобилно устройство или компютър. Всичко, което Efirbet предлага на вниманието на своите посетители е много добре подредено и лесно за достъп. Така престоя в сайта на Efirbet, придружено от изобилието с полезна информация, която се предлага, е напълно оправдано и приятно!


Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар