Двама благоевградчани заедно за напредъка на Враца 

18 юни 2024 15:58   2 коментара   10017 прочита


 

Заместник-министър, благоевградчанинът Давид Сукалински участва в работна среща за изграждането на Център за енергийно развитие и нови науки в град Враца 
Заместник-министърът на икономиката и индустрията д-р, благоевградчанинът Давид Сукалински участва в работна среща на тема „Изграждане на Център за енергийно развитие и нови науки в град Враца“. Не нея присъстваха кметът на общината Калин Каменов, чиято кариера също тръгна от Благоевград, министърът на образованието и науката Галин Цоков, ресорни заместник-министри, предприемачи и експерти в областта на енергетиката, информационните технологии и образованието. 

Д-р Давид Сукалински заяви подкрепата на Министерството на икономиката и индустрията за изграждането на Център за енергийно развитие и нови науки в град Враца. По думите на заместник-министъра на икономиката и индустрията бъдещият център ще има ключова роля за справяне с предизвикателствата, свързани с липсата на подготвени кадри. 

„Реализацията на проекта ще затвори кръга на образованието и инвестициите и това ще допринесе за икономическото развитие на града и на целия Северозападен регион“, каза д-р Давид Сукалински. По неговите думи проектът има всички предпоставки да се превърне в балкански център, който да привлича инвеститори и технологични кадри, които да реализират своето бъдеще в региона. 
 
 


Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
18 Юни 2024 16:24 | Тарос
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Ц ц ц Ники Марин е дал титла и на Сукалински


19 Юни 2024 01:16 | Ivan11
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет.
Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail. com
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар