Два екипа на Барселона и футболна топка с автограф на Стоичков разиграват на търг на ScaptoCup-Благоевград 2019

19 декември 2019 12:56   5723 прочита


Два екипа на Барселона и футболна топка с автограф на Стоичков разиграват на търг на ScaptoCup-Благоевград 2019 Футболна топка с автограф на легендата Христо Стоичков и два екипа на Барселона са сред артикулите, които ще бъдат разиграни на търг по време на благовторителния турнир по минифутбол ScaptoCup 201.

Девет отбора разделени в три групи и осем тима в турнира при децата ще си оспорват първото място в турнира, който ще се проведе от 20 до 22 декември в зала Скаптопара в Благоевград. В турнира участват 9 отбора разделени в 3 групи по 3 отбора. 3 точки за победа, за равен резултат – 1 точка. към 1/2 финалите продължават победителят от всяка група, както и най-добрия втори отбор. При равенство в точките с предимство е отборът с по – добра голова разлика. При равенство в елиминационната фаза се изпълняват по 3 дузпи.

При ново равенство се изпълнява по 1 наказателен удар до определяне на победител! (първият полуфинал е между победителя на група с най-добри показатели срещу най-добрия втори; вторият полуфинал е между другите два победителя на групи) Игрово време – 2 полувремена по 15 мин. Всеки отбор може да участва с неопределен брой футболисти на турнира. участник започнал турнира в един отбор няма право да играе за друг до края на турнира! играе се със специална топка за футзал номер 4. Формат на отборите 5+1.

Смените се извършват при сигнал към съдията на мача. не е задължително играта да бъде спирана. При жълт картон състезателя излиза за 2 мин. връща се в игра след сигнал от арбитъра. При червен картон наказанието е 5 мин. с човек по – малко. Провинилият се състезател няма право да играе до края на мача. след изтичане на Наказанието на мястото на провинилия се състезател влиза резервен.

Марти Иванов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар