Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики  
   –егистрац舫абравена парола

ƒупничанин е загинали€т във верижната катастрофа в »тали€


23 юли 2019 13:44   14833 прочита46-годишен дупничанин загина при тежка катастрофа на магистралата ћилано-“орино вчера. “ова е ¬ладимир ћихайлов, който е известен в града като ¬овата, научи ZaDupnitsa.com. ¬ катастрофата са били ранени шестима души, а път€т е бил затворен за три часа заради спасителните операции. “рагеди€та е станала близо до јличе  астело, в посока ћилано. ƒупничанинът развивaл преди време бизнес в града, а след това усп€л да развие такъв и на Ѕотуша. “ой е шофирал „ќпел јстра”. ¬ катастрофата са участвали четири коли, мотор и тир.

ƒругите участници в катастрофата са шестима ранени, транспортирани в болницата на ¬ерчели и  ивасо, но н€ма риск за живота при никого от т€х. ћотивите и динамиката на катастрофата тепърва предстои да се из€сн€ват, но по предварителни хипотези на пътната полици€ българинът ударил изпреварваща го кола и починал на м€сто, заклещен между ламарините.

ћихайлов до преди дни бил в родни€ си град, преди да се завърне в »тали€.

 

ќще за: катастрофа  инцидент  път ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.