Дупница се готви за "Спортист на годината - 2015"

21 декември 2015 13:43   3094 прочита


Церемонията за "Спортист на Дупница" за 2015 година ще се проведе на 28 декември от 12 часа в Заседателната зала на Общината. Клубовете от града предоставиха своите номинации за отделните категории.

Последната дума по разпределението на класираните ще имат спортните журналисти от града, като в номинациите ще се включи и председателят на Комисията по спорт към Общински съвет - Славчо Павлов. Отделните категории са Топ 10 при може и жени, Топ 10 при юноши и девойки, отбор на годината при представителните отбори и при подрастващи, които се допълват от категориите - треньор, мениджър, млад талант. Наградени ще има и за особени заслуги за развитието и популяризирането на Дупница като спортен град.

"Всяка година сме почитали нашите спортисти и техните успехи. Това е най-малкото, което можем да направим за тях и това, което правят с много труд. Но след името на всеки един състезател или треньор се казва, че е от Дупница. Визитната картичка на един град започва именно със спортистите", коментира кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар