Депутатът  от ГЕРБ д-р Емил Тончев отново се върна като доброволец в МБАЛ-Разлог 

30 октомври 2020 08:24   4 коментара   11960 прочита


 Народният представител от ГЕРБ д-р Емил Тончев отново се върна като доброволец в отделението по образна диагностика в МБАЛ-Разлог, където бе началник преди да влезе в Народното събрание. 

„Всеки ден, когато не съм в парламента, съм в болницата в Разлог, за да помагам на колегите си в тази тежка ситуация”, коментира д-р Тончев. Той уточни, че хората, които търсят помощ от него обикновено са със симптоми на Ковид-19 и за съжаление тестовете в последствие доказват диагнозата. 

"След като бе обявено извънредното положение се върнах на работа в отделението. Помагам и сега като доброволец, когато броят на случаите в страната и в Благоевградска област расте всеки ден. Това е дълг на всеки лекар, това е моята работа. Не мисля, че правя нещо специално, когато в събота и неделя съм на първа линия в помощ на моите съграждани от Разлог и на хората от общината”, каза още д-р Тончев. 

4 коментара
30 Октомври 2020 09:21 | Йован Сиктерс
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

ЧЕСТ И УВАЖЕНИЕ ГОСПОДИН ТОНЧЕВ! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ДОСТОЕН ЧОВЕК В ГЕРБ!


30 Октомври 2020 11:14 | майка
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Винаги ще си спомням този Доктор с голяма благодарност и уважение, случая ни е от преди 22 год. Поздравления за голямото сърце .Бъди жив и здрав, и помагай на хората, иначе от отношението в разложката болница съм потресена и ужасена, дано не ми се налага пак да я посетя.


30 Октомври 2020 12:08 | ива
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Достоен българин и лекар.


30 Октомври 2020 12:40 | Маркера
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Селфи за реклама
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар