Червеният октопод в действие! Кой стои зад кандидатурата на безизвестния Румен Томов? Обръч от червени бизнесмени около К. Паскалев и К. Добрев възраждат лакомо апетитите си ЗА БЛАГОЕВГРАД

29 октомври 2019 15:24   223 коментара   50575 прочита


Казусът с огромен, спрян проект в парк "Бачиново", излиза на светло! Атанас Камбитов пречи! Посече мераците на най-мощната по времето на Паскалев червена строителна фирма "Универсалстрой консулт" да превърне 18 декара от парка във вилно селище.. С Томов се връщат надеждите им за възраждане......

Обръч от позабравени червени строителни предприемачи, които през годините натрупаха сериозен капитал, подпомагани от своите в управлението, днес застават зад кандидата за кмет Румен Томов, издигнат от инициативен комитет, но върло подкрепян от БСП. Застават скрито и явно зад Томов с надежда, че ще върнат позициите си в Благоевград и ще задоволят лакомо апетитите си, които Атанас Камбитов секна гръмко и посече безпощадно още в първия си мандат. Появата на непознатия за широката общественост в града Румен Томов, в такова сериозно състезание, срещу доказано успешния градоначалник Атанас Камбитов, шокира Благоевград преди месец.

Хората се чудеха - Кой е този човек? Какво е работил, откъде се появи? Кой го избра, по какви критерии столетницата БСП го подкрепи за кмет?

Картинката се изясни в деня на откриването на кампанията му, когато лично да го подкрепи, се появи след десетилетие отсъствие от града, бившият кмет Костадин Паскалев. Не само се появи мимоходом, но стана на крака пред препълнената зала от симпатизанти на Томов, показвайки силното си пристрастие към кандидата.

Няколко избора минаха до момента, но Костадин Паскалев, сякаш бе забравил къде е Благоевград, не се трогваше от поканите на неговите съпартийци да дойде и да ги подкрепи през годините, та дори и да ги поведе в кметска битка. Този път обаче, Паскалев се раздвижи и то сериозно, за да застане явно зад Томов, обявявайки го за свой приятел от години. Пристигна от София, стъпквайки тежко, за да подкрепи и стимулира Томов - съдружникът в култовото заведение в топ център на Благоевград - Плаза, купено по времето на управлението на Паскалев.

Дни, преди бившият благоевградски кмет да заяви подкрепата си за Томов, тук се появи и Кирил Добрев от Гоце Делчев, който бе червеният кардинал, участвал в подготовката на местните избори в Благоевград, разказват социалистите. Изведнъж страшен интерес към кандидатурата на Томов от страна на големите в БСП!

Интерес към Благоевград, или явна надежда за възстановяване на бизнесинтересите в областния център. Защото днес община Благоевград е добра "хапка" за изгладнелите в годините - силно развита, подредена, със започнали множество проекти и осигурено от Камбитов и екипа му сериозно държавно и европейско финансиране..

Появата на червени номенклатури зад Томов припомня факти от едно скандално минало, което Благоевград днес трябва да анализира отново разкриват връзки и бизнесинтереси, на които сегашният кмет Атанас Камбитов - ПРЕЧИ! Тези факти определено показват "чистите" помисли за Благоевград на обръча от поддръжници на Томов.

ЕТО ПОЗАБРАВЕНИТЕ ФАКТИ: КАК ИСКАХА ЗА ЗАГРАБЯТ И ЗАСТРОЯТ БАЧИНОВО? Помните ли приближената до Костадин Паскалев мощна строителна фирма УНИВЕРСАЛ СТРОЙ КОНСУЛТ, на приятеля на Паскалев, Георги Ганджов и съдружниците му. Парашкански и Узунов и тяхната битка за застрояване в парк "Бачиново"?! Имаха разработен проект за превръщане на цели 18 декара от парка в модерно вилно селище. Всичко беше готово по времето на кмета Костадин Паскалев, оставаше само кметския подпис. Но народът ПРОВАЛИ ПЛАНОВЕТЕ, избра Камбитов, който ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА МАНДАТА СИ отсече:

"Няма да позволя парк Бачиново да се застроява. Паркът трябва да си остане зелена зона за отдих и релакс и няма да допусна жилищно застрояване", каза новоизбраният кмет на Благоевград във връзка с проекта за строителството на луксозен комплекс от ваканционни и жилищни сгради, хотели и спа център с тенис кортове, който искаха да вдигат в благоевградския парк тримата строителни босове Георги Ганджов, Петър Парашкански и Чавдар Узунов.

Рече и отсече Камбитов и СПРЯ РЕАЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ТОВА СТРОИТЕЛСТВО. Спря го, не се поддаде на ничие влияние и не го допусна и до днес. А проектът стои и чака само Кметски подпис.

Казусът е с интересна предистория, започнала с една любопитна заменка - собственик на акционерното дружество, което искаше да строи селището на Бачиново, "Универсал строй консулт" ООД на тримата бизнесмени. Земята става собственост на строителната фирма след заменка на 1 етаж от МОЛ "Възраждане" /стария мол/ срещу държавния имот от 18 дка, върху който се намират тенис кортовете край парк Бачиново.

Бартерът бе реализиран през декември 2006 г. от тогавашния областен управител на Благоевград Владимир Димитров, управлявал по времето на тройната коалиция. Козметичният мотив за сделката, с която 3-мата бизнесмени се сдобили със златен парцел, бе, че етажът от МОЛ-а е нужен за новосъздадения Административен съд.

Обаче тук изплуват интересни имена. Тримата строителни предприемачи са съдружници в стария мол "Възраждане" в с Марияна Добрева, сестрата на БСП депутата Кирил Добрев, Валери Гюров, братовчед на екскмета Костадин Паскалев, и Ангел Гераксиев, председател на ОбС - Гоце Делчев и близък приятел на Кирил Добрев. Тогава в Благоевград имаше големи брожения срещу заменката, определена като "кон за кокошка", тъй като срещу етаж от 800 кв. м в бизнес центъра строителните босове получиха 18 дка в зелената паркова зона на Благоевград, върху който се намират 7-те тенис корта в Бачиново и административната сграда към тях.

И днес гоцеделчевецът К. Добрев и К. Паскалев застават твърдо зад кандидата за кмет Томов, в битката му за детрониране на Камбитов. Апетитният проект не е забравен от мераклиите и чака подпис, а докато Камбитов е начело на общината - строително разрешение няма да има.

Подобна фактология подлага на съмнение чистите помисли на обкръжението на кандидата Томов за промяна в Благоевград. Декларациите за промяна в бизнес средата, които Румен Томов прави по време на изборния месец, какво означават?! Да се махнат сегашните фирми, които работят на територията на града и да се заменят с други, които чакат от години "златния си век"?! Не получихме отговор и не разбрахме това на публичния дебат, в който Томов имаше думата..... през цял Благоевград и България........ Не бе подготвен за отговорите на много въпроси... Кандидатът обграден от:

БСП активисти от миналото, СДС лидери, бивш син депутат, дългогодишни приятели на екскмета Паскалев, като певеца - ресторантьор Д. Димитров - Градевеца, бивш училищен директор и бивш директор на Благоевград БТ и бивш областен управител. ВСИЧКИ МИНАЛИ БЕЗ СЛЕДА В БЛАГОЕВГРАД. Това са хората, издигнали и застанали зад кандидатурата на независимия кандидат за кмет Румен Томов, подкрепен от БСП.

Е колко да е независим този кандидат?! Независим ще е от БСП? Независим ще е от тези зад гърба му, или от НЕГО НИЩО НЯМА ДА ЗАВИСИ В БЛАГОЕВГРАД?! Това е въпросът? Въпрос без повишена трудност за интелигентен Благоевград, който в неделя трябва да реши. Да се довери на видяното, направеното и познатият, НЕБЕЗГРЕШЕН Атанас Камбитов, или на НИКОМУИЗВЕСНИЯТ като общественик, като строителен предприемач и политик Румен Томов?! Привидното винаги мами, НО неизвестността крие сериозни рискове!

Благоевградчани!!!!! Ще позволите ли Червеният октопод да ви оплете в мрежите и да ви повлече в едно старо време на реваншизъм, репресии, мизерия и невиждана нищета. На карта са заложени съдбините Вашите и на Вашите деца в Благоевград. Ще позволите ли в една демократична България в Европа да върнете старото комунистическо статукво, от което са страдали поколения?! Обичайте Благоевград!

Днес повече от вчера и утре повече днес. Затова: Загърбете злобата, която ви внушават, не се поддавайте на манипулации и дивашки популизъм! Бъдете внимателни и гласувайте с мисъл за бъдещето, чийто трайни основи са положени. От нас зависи как ще продължим!

П. Костадинов

223 коментара
29 Октомври 2019 15:58 | ДЕСЕН гласоподавател
Оценка:
111
 (
165
 гласа)

знаем ги тия ....магарето рие на главата му пада!
Насо стига рева.... га лапаше Ни рива...
Видехме ти акъла и лакомията .. мръдни се сега други да видим що ще направят. Баста!! Всички срещу Насо зарята.. да го изметем от общината


29 Октомври 2019 16:06 | Платете
Оценка:
64
 (
72
 гласа)

Кога ще платите на застъпниците?


29 Октомври 2019 16:07 | томи
Оценка:
-53
 (
95
 гласа)

Благоевград да не е опитно поле за незрели политици я се разкарай с глупостите да видил той какво ще свършат хайде де .... Я не се гаври със положението и съдбата на децата ни


29 Октомври 2019 16:09 | Георги
Оценка:
-95
 (
157
 гласа)

Камбитов кмет!
А тези така наречени бизнесмени, са най-голямата плява в града.
Като победи на балотажа, Камбитов ще направи индустриалната зона, ще се привлекат и инвеститори и тогава тези измислени "местни свестни бизнесмени" ще им лъснат дупетата.
Успех докторе зад теб сме!


29 Октомври 2019 16:09 | Веспасиан
Оценка:
92
 (
108
 гласа)

Парите може да не миришат, ама публикуваното...


29 Октомври 2019 16:10 | Тина
Оценка:
-68
 (
128
 гласа)

Аз няма да гасувам и за Томов и кликата му от кръчмари.....


29 Октомври 2019 16:17 | Мелани
Оценка:
-62
 (
128
 гласа)

хах, най-сетне някой да рзкрие същността на тоя червен дедка, браво струма, един път да сте обективни


29 Октомври 2019 16:18 | до десен
Оценка:
-52
 (
94
 гласа)

Десен тъпанар си ти, искаш да дойде заборчал червен наглец и да краде от народа. Заслужавате си го


29 Октомври 2019 16:18 | Обективен
Оценка:
-53
 (
111
 гласа)

Браво ! Да е Ясно .Гласуваш за Томов командват комунистите .Паскалевци, Добревци и милевци които от сега се точи на кой ще намаже ските .Няма да го допуснем не и в Благоевград


29 Октомври 2019 16:21 | Che
Оценка:
95
 (
139
 гласа)

Какъв кмет е тоя, дето не иска да живее в управлявания от него град. Крадец. Винаги съм бил против БСП, но този път гласувам срещу Камбитов и шайката му


29 Октомври 2019 16:22 | Стар Благоевградчанин
Оценка:
107
 (
139
 гласа)

Струма. лапачи - да напишете нещо за фирмите на Камбитов ? Как така, като Цветанов го направи кмет, имаше невърнати кредити, заеми и фалити, а вече е милионер с една кметска заплата? Значи Паскалев и Томов са далавераджии, а Камбитов е светец? Как така? Значи той Ви плаща за да го възхвалявате. Да, ама ние го познаваме. Долен подмазвач на силните и арогантен с държанието си към гражданите? Да дадеш 100 хиляди за помпозен рожден ден ? Светец? А бе Вие дето го защитавате нямате ли малко съвест и морал? Или имате интереси. Е, аз нямам! Комунизмът не се завръща, той не си е отишъл. Негови по-лоши превъплащения са такива лизачи от Герб като Наско - ментата (20-те %). Да се живи и здрави! Бог да спаси Благоевград.


29 Октомври 2019 16:22 | Ах, недей. . . . .
Оценка:
67
 (
83
 гласа)

то пък строителната братовчедска фирма на Неделчо гладна е останала - ребрата й се броят като на изпосталяла лисица напролет. . . .


29 Октомври 2019 16:23 | Гост
Оценка:
68
 (
76
 гласа)

Змията хапе най-много когато.....


29 Октомври 2019 16:23 | Запознат
Оценка:
-40
 (
102
 гласа)

Хубава статия. Ясно е, че зад Томов стоят Паскалев и Добрев. Това може да се види и с невъоръжено око. За фон са избрани Ясен, Асен, Мите, Ади, Виктор и Людмил. Много им е проста схемата. Лансираме Томов като "независим" издигнат от т. н. инициативен комитет. Понеже в Благоевград има брожение срещу Камбитов, разчитат на "наказателен вот" на гражданите на Благоевград и трият ръце чрез фигуранта Томов да се доберат пак до властта в града. Никога обаче наказателният вот не е водил до нещо хубаво, спомнете си 2002 г. Самият Паскалев се появи в Благоевград, стана на крака, дълго ръкопляска, докараха Корнелия и тя да го подкрепи.
Дори и благоевградчани да изберат Томов, той ще бъде фигурант в кметството на Паскалев, Добрев, Милев и седесаря Ясеен.
Изборът е на хората, от вас зависи дали ще има през следващите 4 г. Кмет фигурант в Благоевград.


29 Октомври 2019 16:23 | Дарт Вейдър
Оценка:
71
 (
97
 гласа)

а ако се разровят далаверките на насо ....ще смърди като градската канализация при гарата/дето я оправи уж.. / и другите му заслуги.....
И .....ТОМОВ ПЪЛНА РЕВИЗИЯ на ЗАРЯТА и ОБЩИНАТА... .
и после на звездата Орион ... пардон Бобов дол


29 Октомври 2019 16:26 | Dsb
Оценка:
78
 (
112
 гласа)

Късно е либе за китка! Край! Това беше! В Неделя Неделчо заминава


29 Октомври 2019 16:35 | ...
Оценка:
67
 (
85
 гласа)

Струма, преориентирайте се докато е време, че ще е късно. Отиде хонорара!


29 Октомври 2019 16:37 | Обективен
Оценка:
-43
 (
75
 гласа)

Нещо надценявате тази пасмина . Никога Благоевград няма да предаде града в ръцете им . Треперете този път ! Първият Камбитов ви остави да се наиграете, сега гледайте кво се вика смазване . Яко и отвисоко !


29 Октомври 2019 16:37 | Стойчо
Оценка:
55
 (
73
 гласа)

А така камби... развържи тиа парички стига ги стиска... тук статиика, там цигане и полека лека пак станеш... на върба...


29 Октомври 2019 16:38 | Малее
Оценка:
-44
 (
78
 гласа)

Полицията дреме . ей фатмаци бсп купуват та се късат къде дремете бе я се стегнете че ще ви се стъжни и на вас


29 Октомври 2019 16:42 | Сашо
Оценка:
-50
 (
94
 гласа)

Камбитов показа и ще показва какво е направил. Само той и Причкапов са работели за града. Спрете с тези манипулации на червените чичковци, дето само си мислят че имат акъл да управляват. Камбитов е кмет за Благоевград.


29 Октомври 2019 16:45 | не се научихте, ей
Оценка:
60
 (
88
 гласа)

Хаха, а така, давайте струма. Със слагачеството си и подмазването към Камбитов, наливеате масло в мелницата на Томов ! Давайте !


29 Октомври 2019 16:46 | Гражданин
Оценка:
-52
 (
80
 гласа)

Камбитов ще завърши започнатото и тогава ще пеете друга песен! Успех кмете!


29 Октомври 2019 16:46 | Лора
Оценка:
-56
 (
88
 гласа)

Хора, моля ви не позволявайте децата ни да растат в тази червена среда от която сме се отътвали... поне за сега, помислете малко, не искат ли тези червени чичковци да дойдат и да превземат всичко, да застроят кортовете, да закопаят басейни и детски площадки, дали според вас след толкова години глад ще дойдат и ще милеят за града ни, за децата ни/!! Мислете трезво, моля ви, моля ви


29 Октомври 2019 16:51 | блград не е за продан
Оценка:
39
 (
59
 гласа)

Каква Мелница и какъв Томов бе ! Я се смири. Тръгнали разни тука на спасители да се правят, я чиба . Много имат да се учат някои и сега ще видят за какво става въпрос .Неделя иде . Чупката все учени у тоя форум, самозабравихте се бе . Имате още няколко часа са се справите със славата, че после ще е рев та рев, аре стига толеранси дотука


29 Октомври 2019 16:51 | Петров
Оценка:
-40
 (
66
 гласа)

Кога и откъде се появи този господин Томов? Кой му посочи грешния път? Може ли такова безумие.... Кога ще се доказва и какви контакти и доверие има този господин? Хораа да мислим трезво.


29 Октомври 2019 16:53 | до Струма
Оценка:
68
 (
88
 гласа)

Струма. ком, има едно нещо, което се нарича ДОСТОЙНСТВО!
Че сте го загубили отдавна няма нужда всеки ден да ни убеждавате, ние това го знаем, но помнете, че ще дойде 4 ноември и Камбитов ще е в историята, като кмета съсипал Благоевград, а виеи ще сте най-скапания пасквил!
Та в тоя ред на мисли да ви питам от 4 ноември нататък, какво ще работите?
Засрамете се и не плашете хората с Томов!


29 Октомври 2019 16:53 | zapoznat
Оценка:
67
 (
81
 гласа)

До "Георги"! Друже, нека Неделчо направи индустриална зона, нека привлича инвеститори..... ама не забравяй, че Благоевград се развиваше и беше богат докато съществуваше "Благоевград БТ", които плащаха половината от приходите на общината ни. И точно по времето на твоят любимец Неделчо от гигант в икономиката ни, фабриката се превърна в цехче за филтърни пръчки и последно убежище на ония дето "управляваха" фабриката и я загробиха. И не забравяй, че и началника на Неделчо... Боко Тиквата все се хвали с привличането на инвеститори, ама що па тия все ни заобикалят и инвестират навсякъде другаде, но не и в България??? Та да продължа с напъните на Тиквата--то не беше атомната "локва" дето току с почваше и веднага спираше... то не бяха някакви си газови хъбове дето щели да ни направят "независими".... ама се питаме от кого..... то не бяха разни южни, северни и турски потоци .....и я докарахме до там да си се редим на опашките за дърва и въглища..... та вярвай си му на Неделчо и се надявай..


29 Октомври 2019 16:54 | Кой зад кого стои
Оценка:
64
 (
82
 гласа)

Уважаеми "журналисти", под платени публикации се пише задължителто "купуването и продаването на гласове е престъпление". Или това е позиция на автора? Ако е така, хайде мола ви да се подпише. Страхливите анонимници не могат да бъдат борци за справедливост и да отстояват каузи.
А иначе - Костадин Паскалев не е кандидат за кмет на община Благоевград, нали е ясно? И това е добре за праведния доктор Камбитов. Който също е страхливец като Вас между другото, защото не застава с името си зад подобни "разкрития". Надеждите на праведния доктор за трети мандат щяха да приключат окончателно още в първия дебат срещу Паскалев. Тогава Камбитов можеше между другото да обясни и колко пари е поискал и не е получил, в резултат на което е извършил великото геройство да спре строителството в парка.


29 Октомври 2019 16:58 | Юли
Оценка:
-52
 (
88
 гласа)

Не искам да си помислям какво ще се случи с Благоевград, ако Румен Томов стане кмет. Пълен крах. Погром. Благоевград се връща в ерата на комунизма. Акпо ви пука за бъдещето на децата ви, хора бъдете разумни


29 Октомври 2019 16:59 | Венчо
Оценка:
-45
 (
77
 гласа)

Не разбрахте ли че Томов е пионка на Паскалев??? Лелее какво става в града ни!


29 Октомври 2019 17:00 | Почна се
Оценка:
-31
 (
49
 гласа)

Боже, боже ! За струма ком се загрижил Нещо май плашиш с реваншизъм по стар комунистически маниер . Не се бой нищо не им зависи на струма ком ни от Томов ни от някой друг . Така че с тези заплахи изчакайте поне да вземете властта не се показвайте предпарително


29 Октомври 2019 17:00 | никога повече Камбитов
Оценка:
49
 (
65
 гласа)

Какво ги говори факта, че напълно неизвестен (както го описвате) човек ще стане кмет ? Не значи ли това че хората тотално са снели доверието си от един напълно провален кмет.


29 Октомври 2019 17:00 | Rrr
Оценка:
46
 (
74
 гласа)

Камбитов поиска 100000 за да разреши строителство на кортовете


29 Октомври 2019 17:01 | Rrr
Оценка:
39
 (
57
 гласа)

100000 за разрешение за строеж


29 Октомври 2019 17:02 | Гроб
Оценка:
57
 (
71
 гласа)

Петров и такива като теб, я си е-е-е майка-а и оставете разумните хора да гласуват за когото преценят. 8 години герберите дълбате гроба на Благоевград!
И един призив към бъдещия кмет, задължително направете ревизия на всеки договор подписан от кожния доктор. Да влезе там където му е мястото.


29 Октомври 2019 17:04 | иронично
Оценка:
46
 (
60
 гласа)

Браво струма, отново доказвате колко безпристрастна и обективна медия сте..


29 Октомври 2019 17:05 | До Лора
Оценка:
49
 (
71
 гласа)

ЛОРА ОТ КОЯ ЧЕРВЕНА СРЕДА СТЕ СЕ ОТЪРВАЛИ?
Нашият министър -председател от кои е? До 10-ти ноември, а и след това се е ползвал от облагите на комунистите като член на БПК .
И какво му беше лошото на управлението на Паскалев?
И стига с тези глупости за комунисти и не знам какви …
И стига сте плашили хората, че ако Камбитов не е кмет няма да се отпускат пари за проекти. ПАРИТЕ НЕ ГИ ОТПУСКА БОРИСОВ, А СА ЕВРОПЕЙСКИ СРЕДСТВА И ВСЯКА ОБЩИНА ИЛИ ФИРМА МОЖЕ ДА КАНДИДАСТВА ПО ПРОГРАМИТЕ.


29 Октомври 2019 17:07 | Hahaha
Оценка:
22
 (
36
 гласа)

Тая па с т’ва “ЧиБа” ....вече е разпознаваема и по групите се пищоли.... кой знае от кое село е... тук така не се говори


29 Октомври 2019 17:09 | Милена Р.
Оценка:
-36
 (
72
 гласа)

И аз не съм им фен на Струма обаче с тая статая са в десетката точно така е . Кукловодите са именно посочените в статията лица .Нищо добро не ни чака с този Томов чета коментари от работници на които не плащал, от това че бил надменен, че още от сега се държал като някакъв великан със съседите си .Не става хора мислете . Изберете питомното не гонете дивото


29 Октомври 2019 17:12 | Банско
Оценка:
71
 (
89
 гласа)

Хората обединени, не могат да бъдат победени. Камбитов и Икономов са от една порода. В Банско беше направена диктатура от бившия кмет Икономов, разби и раздели обществото, смачка бизнеса и унижаваше всеки който не е с него.
Но едно голямо Но Банско възстана и измете диктатора, Банско се възроди, елате и погледнете усмивките на хората по лицата им, елате вижте свободата в лицето на жителите. Освободихме се, но се обединихме и го изметохме със смазваща преднина, просто убийствена. Нагъл, безочлив и аругантен това беше Икономов, но получи това което заслужаваше, Камбитов е същия. Това са хора забравили реалността и човещината, това са хора алчни за власт, за тях парите на са проблем, това са изроди, но хората възтанаха и го изгониха
Мислете хора мислете с главите си не слушайте глупостите и заплахите им
Вие решават съдбата си!


29 Октомври 2019 17:25 | Петър
Оценка:
55
 (
69
 гласа)

Банско показа, как се прави....?! Браво, сега е наш ред да махнем този мазен и евтин далавераджия. Наскооо, следващите избори ще су в Бобов дол, без право на глас


29 Октомври 2019 17:35 | Кой зад кого стои
Оценка:
38
 (
48
 гласа)

И още едно въпросче към "журналстите". Сигурни ли сте, че някой от поименно посочените сенчести червени олигарси не поработва добре и в момента с доктора-кмет? Внимавайте повече "Струма". Ако чисто хипотетично се окаже, че за разлика от Ганджов, олигархът редовно си плаща за удоволствието да прави бизнес с община Благоевград, може вместо да изпишете вежди да създадете на д-р Камбитов сериозен проблем.


29 Октомври 2019 17:35 | Банско???
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

Там не решиха ли изборите Я, Ване и Дане?


29 Октомври 2019 17:39 | корупция
Оценка:
51
 (
65
 гласа)

8 години само крадене и корупция, закрити безброй работни места и сега Неделчо иска да прави индустриална зона, ще я прави в Бобов Дол скоро време....


29 Октомври 2019 17:40 | Жана
Оценка:
-34
 (
48
 гласа)

Докато има хора които нямат собствено мнение и се водят по акъла на шепа алчни и продажни лакеи и омазани с червена боя, която е на водна основа ....,ще се плачете на градевецаи ще си пеете !Дано да се осъзнаете и да гласувате за сегашния и бъдещ кмет.


29 Октомври 2019 17:47 | Божо
Оценка:
-38
 (
56
 гласа)

Засегнати интереси господа. Ами няма как до безкрай да искате. Спря ви кранчето Камбитов и стана най -лошия !Браво кмете .Успех


29 Октомври 2019 17:51 | Добрев
Оценка:
-40
 (
58
 гласа)

Успех на Камбитов! Нека си лаят кучетата -после ще подвият упашки к ще се заменят!


29 Октомври 2019 17:53 | Тишо
Оценка:
38
 (
52
 гласа)

ЗА БАЧИНОВО ВЕЧЕ КАМБИТОВ Е ДАЛ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТОЕЖ НА ХОТЕЛ НА СЕЛЯКА ШАПКАТА КЕЧИ КОЙТО Е СЪДРУЖНИК НА РОЯЧКИ И КАМБИТОВ В СТРОЕЖА НА КООПЕРАЦИИ В ЦЕНТЪРА НА БЛАГОЕВГРАД КЪДЕТО КАМБИТОВ ИМА ВЕЧЕ ДЕСЕТКИ АПАРТАМЕНТА НА ЧУЖДИ ИМЕНА


29 Октомври 2019 17:54 | Бойко
Оценка:
42
 (
56
 гласа)

Духът на тази пропагандна статия, е че когато дойде Томов на власт ще бъдем крадени от Добрев и Паскалев. Т. е. от кой вие благоевградчани предпочитате да бъдете крадени?
От мръсните комунисти Добрев и Паскалев или от вечно усмихнатия и доказан крадец Камбитов? Камбитов, който независимо, че се провали по всички показатели та даже посегна на имота на Бойко Младенов в Баларбаши е по добрия избор за крадец от недоказаните крадци, мръсните комунисти Паскалев и Добрев. Интересна логика на тази ретроградна медия обслужваща последните 8 години модела Камбитов.


29 Октомври 2019 17:55 | Тишо
Оценка:
32
 (
48
 гласа)

ЗА БАЧИНОВО ВЕЧЕ КАМБИТОВ Е ДАЛ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТОЕЖ НА ХОТЕЛ НА СЕЛЯКА ШАПКАТА КЕЧИ КОЙТО Е СЪДРУЖНИК НА РОЯЧКИ И КАМБИТОВ В СТРОЕЖА НА КООПЕРАЦИИ В ЦЕНТЪРА НА БЛАГОЕВГРАД КЪДЕТО КАМБИТОВ ИМА ВЕЧЕ ДЕСЕТКИ АПАРТАМЕНТА НА ЧУЖДИ ИМЕНА


29 Октомври 2019 18:11 | Милен
Оценка:
-30
 (
62
 гласа)

За какъв паскалев ми говорите, за този който два пъти предава Благоевград, за този, когото наричахте с грозни прякори Ясно е, че селяндурите и пришълците в Благоевград, които нямат памет и история може да го лансират и подкрепят негови креатури . В София бизнеса му не потръгна и сега скрил се зад Томов прави опити да се домогне до Благоевгпад . Стига с това лицемерие бе.. Благоевградчани, тези които милеят за града няма да го позволят .Хора излезте и гласувайте за Камбитов да не ревете след една година .Щото Бойко казва - Ако загубите изборите в Благоевград, където сме дали толкова мното значи хората не заслужават помощ ще сл. ожим кръст н този град . И как ще ви помогнат томовци и паскалевци и онова човече Милев .Де мислете малко бе


29 Октомври 2019 18:18 | Гражданин
Оценка:
-23
 (
47
 гласа)

Даде ли обещания Томов? Може ли нещо да промени в града или и той ще дава водичка на децата в градините.... Нищо не разбрах от предизборните обещания. Моля разяснете ...


29 Октомври 2019 18:24 | ....
Оценка:
33
 (
47
 гласа)

Струма смешни сте.


29 Октомври 2019 18:46 | Стойо
Оценка:
38
 (
62
 гласа)

Доста смешен и жалък пасквил. Струма, вие така и не можете или не искате да разберете, че Благоевградчани са гневни от управлението на Камбитов. От ниските заплати, от липсата на работа, от закритите предприятия, от фалиралите фирми, от липсата на възможност за реализация, от избягалите млади по София и чужбина. Това е причината Камбитов да е мразен и хората да търсят промяна, която виждат в лицето на Томов. А тази статийка, която сте написали само ще увеличи гласоподавателите му.


29 Октомври 2019 19:06 | Влади Горчев
Оценка:
-29
 (
57
 гласа)

Най-добре се смее този, който се смее последен ! Не благоевградчани са гневни, защото майките има къде да разхождат децата си, който иска да работи намира начин, никой не е избягал от Благоевград, младите в Европа имат право на избор и са граждани на света . Реват срещу Камбитов тези, чийто мераци за власт и богатство той не задоволи Ревът завистливите, злобните същества, които искат да са като него но не могат Не вярватайте на думи зли, а на дела .Никога кметът не отговорен за неучачите ви в личен план . Никакви фабрики не е закривал той, а частници, които искат евтина работна ръка, така че едни и същи тролски коментари пуснати машинално не вършат работа . ще си говорим в неделя ... Глас народен неплатен е глас Божи . И спрете да се продавате на комунистите, спрете .. после ще ревете


29 Октомври 2019 19:08 | СТИВИ
Оценка:
-30
 (
52
 гласа)

Никога БСП никога Томов Никога вече Паскалев . Сон ви лаже уважаеми съграждани, сон ви лаже. Бех на лов и не гласувах сега до неделя ще седа тука и нема да мръдна ще гласувам за Камбитов хайде де комунягите ще напъват 20


29 Октомври 2019 19:20 | Хаха
Оценка:
-25
 (
47
 гласа)

Е то нищо ново. то се знае, че зад тоя са Паскалев и Добрев. Поредната пионка на кумонягите. изберето го тоя па ше видите после какво.... ще се случи. чудя се как може такава простотия да има още в тоя град.


29 Октомври 2019 19:20 | Илиева
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

Матраците с памет, хорате НЕ


29 Октомври 2019 19:20 | майкоо
Оценка:
-25
 (
43
 гласа)

Стойо, Стойо, заплатите в града не зависят от кмета, фалиралите частни фирми също, толкова сте отчаяни, вие, червените подлоги, че готови да плювате и да нападате по най-долен начин. Толкова искате властта, че се излагате и дрънкате глупости. Тоя ваш "кмет" няма да пробие, защото е заборчал гуляйджия, всичките му 4 фирми са в дългове. Изберете го и ще заробите благоевградчани, долни сте


29 Октомври 2019 19:21 | ...
Оценка:
21
 (
47
 гласа)

Камбитов сложи кръст над Благоевград и сега остава да сложи надпис '' да почивате в мир'' май герберите се насрахте, стига тоя падешки селяк, шуробаджанащина, Наглец, подлец, мишкар е тоя ветеринар Наско зарята


29 Октомври 2019 19:24 | Ттт
Оценка:
26
 (
48
 гласа)

Каквото и да пишете нищо лошо и нередно не може да кажете за Томов, до колкото Зарята, той вече е истински Престъпник, ега не дочека задушница боко тиквата да му носи ковчего, а струма ако ми изтеие коментара и те да не докечак задушница


29 Октомври 2019 19:25 | EMiliq
Оценка:
-18
 (
46
 гласа)

Абе, ако жена ви ви откаже, Камбитов ли ще е виновен?


29 Октомври 2019 19:27 | Асо
Оценка:
-18
 (
46
 гласа)

Стига вече КОМУНИЗЪМ! СТИГА! Писна ми от тея ненаялисе комунисти!


29 Октомври 2019 19:35 | Запознат
Оценка:
-10
 (
46
 гласа)

Леле майко Томов, който се осигурява на минимална заплата, той ли ще управлява Благоевград, а никой не казва, че Паскалев му даде Плаза и взима по 20 000 лева всеки месец


29 Октомври 2019 19:37 | Комшийка
Оценка:
-11
 (
35
 гласа)

И навсякъде тази жлемба жена му, която е била доста палавка навремето


29 Октомври 2019 19:39 | Ожилена
Оценка:
-13
 (
43
 гласа)

Така живея в сградата дето строи Томов до пазара и има хиляди нередности, има жалба срещу него и се крие като мишка. Тоьи ли ще управлява наглец


29 Октомври 2019 19:42 | Елреново
Оценка:
29
 (
41
 гласа)

Господин Камбитов, докога ще държите пенсионери в общинската администрация?


29 Октомври 2019 19:44 | Ончо
Оценка:
37
 (
55
 гласа)

Жалки сте ! Не остана ли достойнство у вас! Камбитов си заминава въпреки парите които изсипва по сайтовете да плюят по Томов. И понеже няма нищо срещу него хапе Паскалев. Жалка работа!


29 Октомври 2019 19:46 | Елза
Оценка:
-20
 (
44
 гласа)

Айде престанете вече, Камбитов да измете общината от тия некадърници и да не слага любовницата му никъде, че ни писна от тая шуробаджанащина, да се стегне малко, за да му повярват хората, Томов е безличен и е ясно, че друг ще му дърпа конците. Писна ни вече от празни обещания и лъжи! Писна ни!


29 Октомври 2019 19:58 | СТИВИ
Оценка:
-24
 (
38
 гласа)

Това което Камбитов дава на сайтовете може да се провери законно е и е нормално Да се провери обаче как тези новите моралните и техните тролове купуват гласове унижавайки благоевградчани с по 40 лева Не се продавайте на комунистите лъжат ви


29 Октомври 2019 20:01 | Ончо
Оценка:
18
 (
26
 гласа)

нищо няма да измете Елза, досега е удвоил чиновниците, само ще ги утрои


29 Октомври 2019 20:01 | круме
Оценка:
-21
 (
41
 гласа)

От комунист нищо добро не чакай тия са твърди глави Реши ли да те смачка те мачка без жалост без милост Милевчето лидер на бсп още са раздава правосъдие Тоя не го ли е срам -хванаха сина му пиян оправя го с връзки -те честните -хванаха го да краде в Метро опита се да скрие случая Сега седнал срещу камбитов да говори - Баща на три деца които са добре възпитани нито пият нито крадат Помнят го благоевградчани милев като милиционер е питайте де питайте


29 Октомври 2019 20:04 | Ураа
Оценка:
34
 (
42
 гласа)

най-добрата новина е че гом... та Урдев и Елезов и Мадам Злата не са общински съветници, това е един добър ден за бощинския съвет, ако ги нямаше лай... та Тасков и Ммам кажа направо щеше да е национален празник


29 Октомври 2019 20:07 | гражданин
Оценка:
34
 (
50
 гласа)

Преди 4 години Камбитов бе с 58, 03 % ( 19 591 гласа - на първи тур), а сега 25, 65 % (9 199 гласа). ..Загуба на 10 400 гласа за 4 години Когато цифрите говорят ЖУРНАЛЯТА трябва да замълчат Колкото и да правите словесни за Камбитов - късно е!


29 Октомври 2019 20:10 | мери
Оценка:
-30
 (
60
 гласа)

Кабитов е непоклатим, бе ей, не си мислете, че някакъв червен ще го срине. Навъдиха се просто много пишман кандидат-кметове, от кол и въже, такива, дето той си ги отгледа и има даде много. Тия го предадоха, но ще си платят. Всеки си плаща рано или късно, неблагодарна пасмина. Да те предадат твои, е тва са всички - жадни за власт. И майка си ще продадат. А Томов - поредния червен, дето ще краде. Милиарди потънаха у червените другари, милиарди. А вие не помните, щото сигурно сте палета, дето не може и да пишете правилно! Само Камбитов!


29 Октомври 2019 20:17 | много сме, силни сме
Оценка:
-30
 (
54
 гласа)

Камбитов е новия стар кмет не разбрахте ли? Той е старо куче и нема да се остави толкова лесно да го бие некакъв неандерталец с дългове, паянтови постройки и пиянски поглед. Не го подценявайте за да не се изненадате после. ББ нeма да остави Благоевград в ръцете на червените които също са крадливи псета. за Камбата нема да гласувам, ама за червенилки, роми и турци още по нема да гласувам. Комунисти алчни и ненаситни и турци не давам да ме управляват мене


29 Октомври 2019 20:21 | ДО РОСЕН
Оценка:
-30
 (
44
 гласа)

НЯМАМЕ, ОТИВАЙ И ЛЕГАЙ, УТРЕ ТРЕВА ДА СИ СВЕЖ ЗА ТВОИТЕ ДРУГАРЧЕТА, ДА СЕДНЕТЕ И ДА ОБМИСЛЯТЕ СТРАТЕГИИ КАК ДА БУТНЕТЕ НАЙ-ДОБРИЯ КМЕТ НА БЛАГОЕВГРАД. ВИЕ НУЖДА ОТ ХАПЧЕНЦА ИМАТЕ ЛИ? МАЙ НЕ СТЕ СИ ГИ ПИЛИ СКОРО


29 Октомври 2019 20:35 | Мони
Оценка:
-28
 (
46
 гласа)

Народее еййй дайте си равносметка какво направи за града ни Камбитов. в какво положение бехме и какво е сега.? толкова ли бързо забравяте ....къса вие паметта. Комунисти никога да не се доберат във властта. Никога. Това са Лешояди безпощадни. Да не дава Господ


29 Октомври 2019 20:38 | Станой
Оценка:
28
 (
46
 гласа)

Вън тази некадърна корумпирана и алчна пасмина и камбити и състарели барбита и кучки и техните родственици и потомци вън
Доказаха че не струват и не стават за тези длъжности не са за лични облаги народа не е прост колкото си мислите


29 Октомври 2019 20:39 | Стоян
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Брачед, страх имаш ли в гащите ?! Сега ще усетиш как боли !!!


29 Октомври 2019 20:58 | Лена
Оценка:
-21
 (
45
 гласа)

Благоевград не е червен! Няма и да бъде


29 Октомври 2019 20:59 | Паола
Оценка:
-36
 (
50
 гласа)

Гладят ризи, панталони и балтони,
но ще си останат със смачкани фасони,
алчни за пари и власт...
за пари ще продадат и вас...

Комунистът нрава не мени,
комунистът иска слава и пари,
Без да се замисли той руши,
комунизмът моделира демонски души!


29 Октомври 2019 21:10 | 121
Оценка:
26
 (
36
 гласа)

Чета и не мога да проумея! Комунистите ще ли да дойдат и да направят какво ли не. Та Бойко Борисов е комунист и много около него също! Много отръководителите на БСП нямат нищо общо със комунистите? Така, че кого плашите???


29 Октомври 2019 21:10 | 121
Оценка:
22
 (
34
 гласа)

Чета и не мога да проумея! Комунистите ще ли да дойдат и да направят какво ли не. Та Бойко Борисов е комунист и много около него също! Много отръководителите на БСП нямат нищо общо със комунистите? Така, че кого плашите???


29 Октомври 2019 21:11 | Милко
Оценка:
29
 (
35
 гласа)

Паола, миличка, заминаваш за Гостун, там ще пишеш в обора !!


29 Октомври 2019 21:13 | Вувузел
Оценка:
-25
 (
49
 гласа)

Победа за Камбитов и НЕ на комунизма в неделя


29 Октомври 2019 21:24 | Парашутни гащи
Оценка:
33
 (
39
 гласа)

Тези женици които пишат, много го харесват този Камбитов, бе. Оставете го човечеца да си живее в София! Кметът трябва да е всеки ден в Благоевград и да има приемен ден и час. 8 години само герберчета назначават. Колко тъпунгерчета се уредиха. Сега вият на умряло. Спокойно бе, джанъм, Томов е интелигентен и умен, с Вас няма да се занимава. Мен ако питат обаче, с шутове ще изритам половината общинари. Задръстиха службите, тези с измислените дипломи. То се видя и на изборите, един протокол няма без грешки. Герберчета прости....


29 Октомври 2019 21:33 | ...
Оценка:
-10
 (
34
 гласа)

"Атанас Камбитов, или на НИКОМУИЗВЕСНИЯТ като общественик, като строителен предприемач и политик Румен Томов?! Привидното винаги мами, НО неизвестността крие сериозни рискове! "

Ами така излиза, че и в двата случая сме прецакани... даже при първия със сигурност!


29 Октомври 2019 21:48 | До горния
Оценка:
18
 (
36
 гласа)

Питай бе, човек! И за да не се косиш после, гласувай! Мен ако питаш, Томов е твоя човек, вярвай ми! Умен мъж е, със сигурност ти казвам. Стигат му два мандата на Камбитов, хайде със здраве да си ходи!


29 Октомври 2019 21:57 | Занзибар
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Няма цветни октоподи. Има комунистически, свързани с 4всички партии в България.


29 Октомври 2019 22:12 | Петър
Оценка:
11
 (
21
 гласа)

Всички сте Комуняги, но има и по умни комуняги има и много тъпи, а най лошите са крадливите!.. Стига вече де не се ли наядохте..... до неделя и после тихо смело и за село!


29 Октомври 2019 22:24 | готи
Оценка:
35
 (
51
 гласа)

Тези, които гласуват за Камбитов са с диагноза. Последно място по заплати, закрити БТ, Завода за волани, Зора и т. н., нито един реализиран Европейски проект. Вижте другите градове по население колкото Благоевград как се развиха за последните 10 години. Ето един Велико Търново например. Нов парк, нов градски транспорт, развитие на туризма и градът нараства. Тука братче малките дюкянчета хлопват кепенци едно след друго. Та не мога да разбера какъв човек трябва да си, да гласуваш за кмет, който докара Благоевград да е на дъното на всички икономически класации.


29 Октомври 2019 22:34 | Илиана
Оценка:
-7
 (
29
 гласа)

Милев има повдигнато обвинение, жена му умря от системен побой и всичко се покри, а сима му краде от Метро това е БСП


29 Октомври 2019 22:35 | Opa
Оценка:
-9
 (
31
 гласа)

Хора, моля помислете преди да гласувате! Томов има строителна фирма... виж го какъв е фигурант. Не може БСП и старите схемаджии пак да дойдат в нашия град. Сигурно Камбитов не е ангел, ама за момента няма алтернатива. А пък и след тоя резултат миналата седмица съм сигурен че ще му изтрезнее малко главата.


29 Октомври 2019 22:37 | Лили
Оценка:
-10
 (
32
 гласа)

Томов е затънал в дългове, къщата му е запорирана, има 4 работникс и се осигурява на минимална работна заплата, взима 20 000 лева от Плаза това му е бизнеса, БСП му обещават всичко за са е пионка и да ми оправят нещата


29 Октомври 2019 22:50 | Минка
Оценка:
-8
 (
10
 гласа)

Дайте предположения за резултата от балотажа


29 Октомври 2019 22:58 | Илиана
Оценка:
-9
 (
27
 гласа)

Дончо се е разбрал С Томов става заместник кмет по строителство, връщат Тинчев за да могат да си въртят далаверите и пей сърце


29 Октомври 2019 23:01 | Грамажданин
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

Дончо се прави на политик, човек който се занимава с проститутки и оргии, но жена му Мирка здраво вършее и то по жени


29 Октомври 2019 23:29 | круме
Оценка:
-19
 (
33
 гласа)

Минке, Камбитов бие с 58 процента, за томов 42 ! А на бас ! Всичко е изчислено


29 Октомври 2019 23:36 | Зрител
Оценка:
14
 (
22
 гласа)

Ей, Струма, иначе случайно сте избрали двете снимки горе, нали?
Ма*ка ви м*ъсна, б*клуци с б*клуците...
С*и*ки на А. Падешки правите и не се спряхте!
На 170 място в света сме по свобода на словото!!!
Нищо чудно!!!!
Корумпираното струма. ком ще обяснява кой кой е....
Не*астници плоски и елементарни!


29 Октомври 2019 23:41 | боб
Оценка:
18
 (
24
 гласа)

камба слагаи наколенките и почваи и ти джамиле и шопова итн.... че замина време ти беше да оправиш походката


29 Октомври 2019 23:49 | Ванчоо
Оценка:
20
 (
28
 гласа)

Струма, всички разбрах ме, че сте вестник на Камбитов..


30 Октомври 2019 02:16 | АБВ
Оценка:
-11
 (
19
 гласа)

БСП не е спирала да управлява града!!!!
Камбитов = Томов!!!
Мисля, че Добрев от Гоце Делчев си върти бизнеса в Благоевград и не е спирал!!!


30 Октомври 2019 03:47 | Rur
Оценка:
-12
 (
22
 гласа)

Комунистите са демони и трябва да горят Ада


30 Октомври 2019 05:05 | Леле Мале
Оценка:
15
 (
21
 гласа)

Да каже Камбитов как в Благоевград има ДПС, кой купува за тях... и защо не му е повдигнато обвинение...


30 Октомври 2019 05:06 | Леле Мале
Оценка:
-7
 (
7
 гласа)

...на Камбитов де.....


30 Октомври 2019 06:08 | Гигов
Оценка:
-8
 (
22
 гласа)

Ние сме най-смешния град в света. На нас все някой ни р виновен, че нямаме пари, че нямало работа, че били ниски заплатите. Аз по мързеливи хора от благоевградчани не съм виждал. Тука всички са баровци, като си казват “аз за 600 лв няма да работя”. Ами седи си по кафетата и си хейтвай във форумите по цял ден. И после пак се оплаквай, че няма работа. И затова, че сме мързеливи ни е виновен камбитов. Добра логика имате вие, по тъпа от на овца. Били сме с най-ниски заплати... а лятото случайно да се сещат всички”които нямат пари” събота и неделя? Милионери ги направихме гърците... няма пропуск събота неделя, събота неделя. Та не ви е виновен ни камбитов, нито някой друг, че нямате по 5 лв в джоба след като сте мързеланковци. Пари нямат, всяка седмица на Гърция “типичния благоевградчанин”. Знам, че се опитвате да намерите виновник за собствените ви провали, но тва ми звучи на “кой ми сра в гащите”


30 Октомври 2019 06:35 | До готи
Оценка:
-11
 (
23
 гласа)

Ти си доста глупав човек, велико Търново си имали парк. Парка в градската градина какво е? Парка на даме Груев какво е? Парк Бачиново какво е? Тъпчо тъпчоооо. Нямало евро проекти.... е от къде мислиш, че е санирането? От къде мислиш е депото и абсолютно всички други неща в града. Това, че не сме селски район не е вина на кмета или управляващи. Дава се отчет до евро комисията и те на база проучване казват този район има нужда от развитие и го правят селски район. Тука се навъдиха много знаещи и незнаещи, но истината е, че не направи малко за града. Можеше повече разбира се, но и това се забелязва. Сложат ни кошове за боклук с подземни бункери и келемета ги чупят още същата нощ. Ама ние сме си за боклука бе, не ни е виновен ни кмет ни кандидат кмет.


30 Октомври 2019 06:44 | До Гигов
Оценка:
-10
 (
22
 гласа)

Така е Гигов, така е, но това не е типично българска черта, това е типично бесепарска черта. На вечно недоволните и мрънкащи мързеливи червени другари, на които цял живот всичко им се дава в ръцете. Ей, Камбитов ви спря малките мръсни сделчици и сега на всички избори ревете и седите да джавкате по форумите и фейсбук. Цсе някой ви е виновен. Така и че си останете, на червените столчета, драскайки злобно. Съвет: Излезте и си намерете работа, гадже или някакво занимание. И спокойно, Камбитов ще е кмет отново.


30 Октомври 2019 06:48 | смешници
Оценка:
-10
 (
22
 гласа)

гласувайте за Дончо балито за малумници и ненормалници за турци и комунисти и сичко ше ви е наред. простаци


30 Октомври 2019 06:52 | До Готи
Оценка:
-11
 (
19
 гласа)

Абе, Готи, момчето ми, ти си за диагноза. Нито един проект? Уцели го това изречение като с пръст у жежко говно. Толкова сте неинформирани, горките вие, айде излез и се разходи, върни пресата назад с 8 години и виж какво е постигнато тука. Ти ли ще ме диагностицираш бе? Непросветени комуняги. Айде марш на село и си взимайте и Томов и Градевецо и си яжте кебапченцата. Тцтцтц


30 Октомври 2019 07:38 | Гражданин
Оценка:
-15
 (
31
 гласа)

Успех за Камбитов! Пишете и злобейте, но няма друг достоен освен Насо!


30 Октомври 2019 08:03 | До всички по-горе
Оценка:
7
 (
21
 гласа)

Камбитов не е лош човек, просто една алчна и АРОГАНТНА жена застана до него! Грешката му е, че я допусна доста интимно до себе си!


30 Октомври 2019 08:04 | яна
Оценка:
-15
 (
37
 гласа)

Ако спечели Томов града умира. Няма пари. Чакайте подобрения на кукуво - лето


30 Октомври 2019 08:14 | Ончо
Оценка:
22
 (
34
 гласа)

Камбитов ще загубиш, затова си бесен. Ще загубиш и парите си. Подкрепете Томов за да спрат кражбите от общината.


30 Октомври 2019 08:42 | Зрител
Оценка:
27
 (
45
 гласа)

Ей, я се събудете!!!
Камбитов продаде цигарената - основен двигател в града!
Само годишните данъци за 5 години на цигарената щяха да са достатъчни за санирането на целия град!!!
Цигарената плащаше уличното осветление!
Финансираше футболен клуб “Пирин” !
( погледнете снимки на екипите преди 10 години ).
А защо нямаше друга верига в града освен “Кауфланд”? Знаете ли?
Защото Падешки глътна едни кинти с условие да не допуска друга верига в града 5 години, за да си избият онези инвестицията!
А защо позволи на онзи Смърф да прокопае целия град, за да си откара топла водичка?
Защо продаде “Благоустройствени строежи” ?

Вместо с времето градът да се развива, онзи го разпродаде и окастри.
И искате работа? Ами има, гласувайте за Падешки и ГРОП, с което получавате безплатен самолетен билет до полетата с ягоди във Великобритания за децата си!!!!


30 Октомври 2019 08:55 | Инж. Kрасимир Герчев
Оценка:
-6
 (
36
 гласа)

ЕДНА ОГРОМНА ГРЕШКА БЕШЕ НАПРАВЕНА СЛЕД 10 НОЕМВРИ 1989 Г.
ТРЕБЕШЕ СИТЕ КОМУНЕТА ПО СПИСЪК ЗАЕДНО С РОДНИНИТЕ ИМ ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ.
САМО ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕШЕ ДА СЕ СПРЕ ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА ЗАРАЗА!
КАКТО ПРИ СВИНСКАТА ЧУМА:)))


30 Октомври 2019 09:03 | до зрител
Оценка:
-11
 (
27
 гласа)

Зрителна измама ти се е получила, хаха, камбитов продаде цигарената???? Що думаш, момче, главата да не ти е помътняла? Той нямаше и няма да има нищо общо с частни фирми, лелелелелеле


30 Октомври 2019 09:11 | Жалки сте струма
Оценка:
20
 (
34
 гласа)

Защо триете коментари против камбитов


30 Октомври 2019 09:13 | Жалка медия
Оценка:
14
 (
24
 гласа)

Обаче как сте избрали снимките на Томов чрез фотошоп да е намусен, а на Неделчо наглата му крадлива усмивка. Жалки сте струмаааа...


30 Октомври 2019 09:19 | комунист
Оценка:
-13
 (
29
 гласа)

Аз съм от честно, трудолюбиво и интелигентно комунистическо семейство. По време на комунизма всичко беше евтино и достъпно, но с ниски доходи. По времето на Паскалев заплатите в България бяха много ниски. С идването на Кобургите българите започнаха да стават по прагматични и имаха много възможности да подържат дъбър стандарт. По времето на Борисов БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ СА МНОГО БОГАТИ УМНИ И АМБИЦИОЗНИ. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КАМБИТОВ ТОЙ ДАВА ШАНС НА ВСИЧКИ!!!


30 Октомври 2019 09:29 | Измамници
Оценка:
11
 (
27
 гласа)

Напротив!!! Нали точно съветниците на герп, абв, и на енп гласуваха Бачиново да се застроява, а БСП, Зелените, Злата и другите бяха против. Струма вие сте жалка, платена медия, която се опитва да манипулира народа!


30 Октомври 2019 09:37 | Гражданин
Оценка:
12
 (
30
 гласа)

Никой вече не вярва на герп, след тези 8 години агония, града ни е в кома. Всеки жител на града да се разходи по центъра, да види, празен град, без студенти, талази пияни цигани по улиците, и глутници бездомни кучета. Ако искате градът ни да умре тотално, гласувайте отново, за крадците и измамници от герп.


30 Октомври 2019 09:51 | $$$
Оценка:
0
 (
24
 гласа)

Паскалев е най голямото недоразумение в БСП. Тормози хората вътре в партията раздава бизнес на съмнителни хора и пренебрегва професионалистите от всички партии държи се грубо и арогатно много често е неадекватен при взимане на чисто професионални решение в София е пълен провал и така.....


30 Октомври 2019 09:51 | гражданин
Оценка:
12
 (
30
 гласа)

ХОРА, УБЕДИХ СЕ ЧЕ ВЕСТНИКА ИЗТРИВА МНЕНИЯТА ПРОТИВ КАМБИТОВ ЗАЩОТО ЛИЧНО МОЕТО НАПИСАНО ПРЕДИ 20 МИНУТИ ВЕШЕ ГО НЯМА, ВЕСТНИКА МАНИПУЛИРА ОБЩЕТВОТО В ПОЛЗА НА КАМБИТОВ.....


30 Октомври 2019 10:02 | сила
Оценка:
-15
 (
35
 гласа)

Камбитов е новият кмет, не се заблуждавайте, червени другари. Никога няма да влезете отново в управлението, защото сте продажни душици и пиете кръвта на народа. По време на всичките ви управления народа тъне в мизерия. милиарди потъват във вашите джобове. Долу комунизма, напред Камбитов!


30 Октомври 2019 10:20 | Благоевградчанин
Оценка:
-2
 (
20
 гласа)

Да, така е, точно това целят хората на Томов и всички, които ще го подкрепят... статията е вярна.


30 Октомври 2019 10:22 | Kambitov.com
Оценка:
15
 (
29
 гласа)

Не вярвайте на този сайт, защото в него работят много неграмотни и ограничени хора! Падешкият се-як си заминава и ще си плаща за всичко лошо, което е направил! Поздрав за струма. ком и за този подмазвач, който трие коментари!


30 Октомври 2019 10:26 | Андонов
Оценка:
-4
 (
32
 гласа)

Аз мразя БСП !!!!! Така че избирам по-малкото зло Камбитов.


30 Октомври 2019 10:47 | Анет
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

Неделчо, срамота е да плащаш за такива статии. Дори и на теб не ти отива!!!!!


30 Октомври 2019 10:52 | 007
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

шхЗарята си отива не се хабете пътят към бобов дол го чака какво да правиш съдба нема лошо и там живеят хора ще дава купони в стола пак ще е на служба.


30 Октомври 2019 11:23 | До Struna
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Струна, че комунистите не са китки за мирисане е ясно. Но пък вие, Струна, с написаното по-горе сте отвратителни.


30 Октомври 2019 11:34 | mqu
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

Динчо Балито и той милия напира за Томов, за да си върне парите..... а бяха приятели с камби.... демек с Томов ще удариме в десетката


30 Октомври 2019 11:36 | Данчо Караджов
Оценка:
-1
 (
19
 гласа)

Не ми се мисли и С Томов какво ще е нов бардак с нови.... к... ви..... и Градевецо ще пее на празника на Града


30 Октомври 2019 11:39 | готи
Оценка:
13
 (
27
 гласа)

Нито един европроект ! Нито един. Социалните домове за цигани не ги броя. Всчики други български градове си смениха градския транспорт с чисто нови автобуси, чисто нови спирки и дигитални нформационни табла. Всички градове направиха нещо за зелените си площи с европроекти, Бачиново е парк на над 70 години, Кмабитов не го е направил, тъпегьос. И все пак защо студентския Велико Търново привлича хора и инвестиции и се разраства, а студентския Благоевград е на другия полюс - запада, замира, няма инвестиции, хората бягат и населението намалява. И последно; защо Благоевград е на последно място по заплати от областните градове ? Отговорете бе, герберуги.


30 Октомври 2019 11:39 | Алекс Димитров
Оценка:
-3
 (
25
 гласа)

Не мислех да гласувам за Камб, но като видех кои се гласят за кметския стол.... изтъпях


30 Октомври 2019 11:41 | ne
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

Е Томо ще вдигне заплатите да знаете.. са докато си върне загубеното, ше мине мандатО


30 Октомври 2019 11:44 | Няма
Оценка:
-1
 (
19
 гласа)

ТомоФ ням да ти плати тока, ще има кинти ма само За тех, а градевецо ще отвори още нови работни мееста в новите кебапчийници хаха


30 Октомври 2019 11:49 | Динко
Оценка:
4
 (
18
 гласа)

Позрав за градевецо и компания с оесента на преслава “Пиян”


30 Октомври 2019 11:53 | до готи
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)

Готи, ама ти да не си циганин, или не можеш да четеш? Работиш ли с интернет? Хайде сега иди в Гугъл, напиши Община Благоевград, иди в сайта, в раздел Европейски проекти и прочети за всички осъществени проекти и за предстоящите - там е и градският ти транспорт. И да ти кажа хич повече нема да те просвещавам, защото или си тъп, или като всички комунисти, извърташ нещата и блъфираш - от безсилие. Информирай се, мишок, информирай се!


30 Октомври 2019 11:57 | Динко
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Пиян за кой ли път убийствено пиян..... махнете го камби и после ще има безплатни кебапчета


30 Октомври 2019 12:32 | 134694
Оценка:
-3
 (
29
 гласа)

Ейй хора благоевградчани ! Изберете ли Томов ще си вкарате страхотен автогол !!! Ни съм за камбата, ни за Томов, но трябва да се избере по-малкото зло


30 Октомври 2019 12:32 | Джингиби
Оценка:
5
 (
23
 гласа)

Ако некой ви каже, че статията е платена, то вие не му вервайте... По- добре да пее Градевецо отколкото да лае кучка..


30 Октомври 2019 12:59 | круме
Оценка:
-5
 (
27
 гласа)

Томов затънал в дългове, осигурава себе си ихората които изкривява от работа на минималната работна заплата, къщета му е заложени, кредити, на всичко отгоре е манипулиран и използван от БСП, които тръпнат да се намърдат у властта . Ей я се осъзнайте селяндури и не пускайте града ми в ръцете на тая комунистическа групировка


30 Октомври 2019 13:04 | Динко
Оценка:
-7
 (
21
 гласа)

Е само кучката, а при Томов дончи балито, и група алкохолизирани потанали бизнесмени..... които ще забогатеят на наш гръб


30 Октомври 2019 13:04 | Ти
Оценка:
-8
 (
20
 гласа)

Марценкова от РУГ се скъса да тича да събира гласове за Томов и постоянно агитира ще има пързаляне


30 Октомври 2019 13:53 | до струма.ком
Оценка:
16
 (
32
 гласа)

Хората се чудели кой е Томов, от къде е дошъл, с какво се занимава.... ами и едно време се чудеха кой е Камбитов... и до сега лекарската гилдия се чуди що за доктор е, къде и кога е учил медицина, и защо изобщо е учил медицина като се бил занимавал със строителен бизнес с баща си и фирмата им била пред фалит тогава, а сега вече нещата са друууугиии. Айде струма. ком не му лижете задника на този несорасъл селяндур парвеню! Или щото ви е платено смятате да си свършите работата! Да ама хората вече уригат от корупцията и посредственото управление на града, това не е родното му село. Той превърна Благоевград в село!)


30 Октомври 2019 13:57 | Струма!
Оценка:
14
 (
28
 гласа)

Струма от общината се чува плач и мирише на фекалии! Какво се случва? Защо?


30 Октомври 2019 13:59 | РЕАЛНОСТИ
Оценка:
-7
 (
19
 гласа)

ХОРА, СЪВСЕМ ОБЕКТИВНО ТРЯБВА ДА СЕ ГЛЕДА, А НЕ ДА СЕ ИЗБИВАМЕ ЗАРАДИ ВЛАСТИМАЩИТЕ. НИЕ ЩЕ СМЕ ПРЕЦАКАНИ, НИКОЙ ДРУГ. НО ПОМИСЛЕТЕ РЕАЛНО, А ТЕЗИ ОТ ВАС, КОИТО ПОМНЯТ РЕЖИМА НА ТОКА, НА ВОДАТА, ОПАШКИТЕ В ПРАЗНИТЕ МАГАЗИНИ. СТРАШНО БЕШЕ. СТРАШНО. СВОБОДАТА НА СЛОВОТО, ДЕМОКРАЦИЯТА, КОЛКО СЕ БОРИХМЕ ДА СВАЛИМ КОМУНИЗМА И СЕГА ПАК. НЕ Е ЧЕСТНО ДА ГО ПРИЧИНЯВАМЕ НА ДЕЦАТА СИ. ОСТАВЕТЕ ГИ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА БСП. ПОМИСЛЕТЕ, ЧЕ ТУК ЖИВЕЯТ НАШИТЕ ДЕЦА И ТЕ ТРЯБВА ДА СА В ЕДИН ЕВРОПЕЙСКИ ГРАД. МИСЛЕТЕ КАК ДА ГЛАСУВАТЕ, НЕ ПРОДАВАЙТЕ ГЛАСА СИ. ПРОДАВАТЕ БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ!


30 Октомври 2019 14:02 | До гроп
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

А бе вие от грип тотално изперкахте, хахаха, а бе какви режими на ток и на вода бе? Вие тотално изперкахте аххаахахаха


30 Октомври 2019 14:07 | Мария
Оценка:
-12
 (
38
 гласа)

на 27 години съм, казвам се Мария. Имам работа, взимам 860 лв. чисти пари. Все се оплаквам, че не ми стигат парите. Ако взимах 1860 щеше да е по-добре. Избрала съм да остана в България, в Благоевград. Обичам града си, тук ще се развивам и ще имам семейство. Това е моят град. И ако господин Томов стане кмет, аз се махам от тук, заедно с приятеля си. Ще дам всичко, на което съм способна, за да се развивам, но извън Благоевград. Няма да стоя в град, управляван от комунисти. комунисти, които репресираха баща ми и дядо ми, защото искаха по-добър живот, защото бяха различни. Няма да дам гласа си за бсп, нито сега, нито когато и да е. нека всички млади хора излезем и гласуваме против комунизма в неделя. Нека винаги се бунтуваме против комунизма и да избираме всеки друг, но не и тях. Не искаме крадци и убийци да ни управляват!


30 Октомври 2019 14:08 | Тони
Оценка:
9
 (
21
 гласа)

Айде троловете на зам. кмета Христина нямат спирка.
Давайте яко, вземете им парите
на" семейството"! Хората си знаят кой ги краде!


30 Октомври 2019 14:16 | Тина
Оценка:
-4
 (
26
 гласа)

Права е Мария, по лошо и жестоко нещо от комунистите и тяхната репресия-няма. Община Благоевград за 5 месеца ще пропадне, ще се източи всико, а надали този кандидат иска да е повече от един мандат кмет


30 Октомври 2019 14:28 | готи
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

до до готи,

по полека с квалификациите, сельо, да не ти избия зъбите. А и нали това ти викам бе, мухльо, социални домове и ... нищо. А и почистване на дерето в Еленово (ВТФ!). 20 човека екип, които не вършат ниакква работа, само цоцат заплатки и живеят на гърба на данъкоплатеца. Къде видя някакъв голям проект ве, въшльо. Тоя социален дом го имат като нещо значимо... Ти може да си отвориш сайта на оперативните програми по ЕС, там ги има бенефициентите, дай филтър за общини и виж другите общини какви проекти правят, за колко пари и какво са постигнали. Хората си промениха облика на градовете с парите по Европрограмите, само в нашия град някакви хрантутници си барат макарите по цял ден и получават заплатки.


30 Октомври 2019 14:31 | до мария
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

Прав ти път, Миме, не се връщай.


30 Октомври 2019 15:17 | Вувузел
Оценка:
-7
 (
19
 гласа)

Комунистите ще довършат Блгоевград и България, помните ли в кои години принкое управления бяха мутрите и рекета??


30 Октомври 2019 15:17 | Мария
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Мила Мария, ако си от троловете на Христина кметшата - ок, вземи си надницата, но ако не си, тогава си в тежко заблуждение. Тия са бетер комунистите по кражби и мутрогенщина!!! Вервай ми...


30 Октомври 2019 15:25 | До Марето- Мария
Оценка:
11
 (
23
 гласа)

Марийче, знам, че те боли за дядо ти и за баща ти ? Само не знам, как бащати е бил репресиран, но да кажем, че е бил. И затова си против комунистите. Само че питам ? Кои комунисти. Тези от ГЕРБ, които, като хамелеони се пребоядисаха (включително и Камбитов, воглаве с родителите му и тъщата и тъстът му) или комунистите, които вече не са между живите.? Чакам твоя отговор. Ама честно. Има хора, които крадат и такива, които не крадат. Пишман-кметът Камбитов е от крадливите. Е, хайде стига


30 Октомври 2019 15:40 | ехооооо
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

STRUMA. com вече трябва да се казва KAMBA. com вие сте по зле и от циганите които взеха по 50 лева да гласуват да влязат 3-ма от ДПС в Общината като съветници. ПЛАТЕНА СТАТИЯ.


30 Октомври 2019 16:19 | Бойко до Мария
Оценка:
8
 (
20
 гласа)

Смешно, по смешно, най смешно, тролът Мария. Миме всеки се стреми към по хубав живот, а парите са съществена част от качеството му. Ако 860 лева ти стигат означава, че си една млада ниско квалифицирана и неамбициозна млада жена! Скоро ще навърша 50 и доходите ми са около 3000 лв., но със сигурност не ми стигат, защото мойта професия и квалификация в София е почти 2 пъти по добре заплатена, а да не говорим за Европа. Преди 10 години, когато управляваше комуниста Паскалев тази разлика в заплащането беше несъществена. Ако обичаш не ни натрапвай ценности, а ако си толкова принципна отиди да живееш с тези пари в някое затънтено място, защото с твоя доход животът в Благоевград е на скот, а не на съвременен човек!


30 Октомври 2019 16:21 | Един дол дренки.
Оценка:
2
 (
20
 гласа)

Ако изберем Камбитов ще продължи краде и ще продължи с шуробадженащината.
Ако изберем Томов ще започне да краде и да налага шуробадженащината.
Ако имаше и трети кандидат и той ще си оправя дълговете и ще действа по същия начин.
Хора не се заблуждавайте, че в неделя ще променим статуктвото на този град .Едния няма да е с правителството и няма да има голями програми и средства. В този случай ще краде по-малко, защото ще има по-малко. Другия ще краде повече и отново няма да имаме нищо налице. Успех гласоподаватели. АКО ТОЛКОВА СТЕ СЕ ЗАГРИЖИЛИ ЗА ГРАДА, ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА. КОГАТО СЕ ВДИГАТ ХОРАТА ЗА ДАДЕНО НЕЩО ГИ ПОДКРЕПЕТЕ, А НЕ ДА ИМ СЕ СМЕЕТЕ ОТ КАФЕТАТА. Лек ден.


30 Октомври 2019 16:28 | До до до готи
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

Селчо, влизаш в сайта на общината и отваряш раздел европейски проекти и почваш да гледаш. Само ти си знаеш, че единствения европроект е социалните жилища. Няма какво да споря с глупаци. Пада ми нивото. Като не знаеш, по-добре не се изказвай неподготвен. Пък и щял да ме бие той. Кой знае каква шушумига си


30 Октомври 2019 16:32 | tozi
Оценка:
6
 (
24
 гласа)

Най простия кмет в историята на Благоевград е Недел4о крадеца и го оставихме да ни управлява 8години. Как можеш бе простак да се дожеряваш на доказан Крадец като Ку4ката. Вси4ките 200 000 хиляди които му даде да ти купува гласове ти ги открадна и си ги сложи у джоба без дори да ти прави постановка 4е са разбили у тях и са му ги откраднали. Тези дни ще видиш нагледно къде са отишли, дори и той е разбрал 4е си пътник. 4естито 4исто ново Ауди 6 за 170 000 хил на крадеца помияр Ку4ката. Сега оба4е е ред на органите за разследване. Нека да изметем тази гнусна и крадлива папла4 и в неделя да гласуваме за Томов!


30 Октомври 2019 16:58 | До гроп
Оценка:
6
 (
24
 гласа)

В града мирише на страх и на герберастки фекалии, а след неделя няма да мирише, защото ще са в затвора.


30 Октомври 2019 17:35 | Иван Л.
Оценка:
-7
 (
25
 гласа)

Успех, Камбитов! Класи над Томов си, народът не е глупав, ще те подкрепи


30 Октомври 2019 17:39 | До Зрител
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Наистина си само зрител. Ако четеше малко повече, щеше да знаеш, че Камбитов не е собственик на цигарената и не може да я продаде! Явно си работил там и сега беснееш. Когато в цигарената взимахте хиляди левове, имахте почивни станции и огромни режийни, другите хора в града гладуваха. Я кажи по колко хиляди взехте обещетения, като ви съкратиха.


30 Октомври 2019 17:49 | инж.Виктор Стефанов
Оценка:
-3
 (
17
 гласа)

До Зрител: знаеш ли кой съкращаваше хората от цигарената - с ехидна усмивка и и мазна физиономия казваше, аре слеяци вън от Благоевград - Борислав Барбутов - началник на човешките ресурси в Цигарената в Благоевград. Той е и част от инициативния комитет, издигнал кандидата от БСП за кметски стол. Информирайте се повече. Така, че не Камбитов ви е виновен за булгартабак, а стария червен октопод м лицето на този инициативен комитет.


30 Октомври 2019 17:52 | До един дол дренки
Оценка:
-6
 (
22
 гласа)

Ако изберете Томов, тогава ще гледате как крадат гладните и как си заличават престъпленията. Само за няколко месеца градът ще умре! Комунистите три пъти фалираха тази държава, а идиотите искат да ги върнат на власт! Аман от призиви за смяна на статуквото. Ти знаеш ли какво е това!? Мизерник! Да искаш да бъде разрушено построеното, е престъпление!


30 Октомври 2019 18:17 | 11111
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Защо само плюете КАМБИТОВ и ТОМОВ.. ей всичко за всички знаете.
ИМА ЕДНО ЕДИНСТВЕНО ПРАВИЛО КОЕТО СЕ СПАЗВА В БЪЛГАРИЯ ОТКАКТО Я ИМА- КЕЛЕПИР!!
НЯКОЙ ОТ КМЕТОВЕТЕ СЛЕД 1989 Г. 10 ноември до ден днешен, както и благоевградския депутати КАКВО Е НАПРАВИЛ БЛАГОЕВГРАД ДА СЕ РАЗВИВА СПОМНЯТЕ ЛИ СИ ВЪОБЩЕ.
НАРОД И ГРАЖДАНИ БЕЗ КАУЗА Е ОБРЕЧЕН- ДА ВИ Е ЧЕСТИТ НОВИЯ КМЕТ. КОЙТО И ДА Е ТОЙ. А И НОВИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ С ТРИМА СЪВЕТНИЦИ ОТ ДПС-ЧЕСТИТО.


30 Октомври 2019 19:08 | До Гроп
Оценка:
-6
 (
16
 гласа)

Ало, горски, явно си много млад и не помниш глада и мизерията на комунистическото управление. Имаше режим на тока и страната приличаше на дискотека. Два часа имаше ток, два - нямаше. Чакахме заплати по 3-4 месеца, нямаше нищо в магазините. Нямаше обикновено мляко за децата. Редехме се на опашки за яйца и картофи, за един килограм кайма или кремвирши. Това ще стане в този град, ако отново върнем комунистите, тези с ВЕЦ-овете и разните компании и цехове, собственици на хотели и почивни станции. да не мислиш, че ще им пука за такива като теб!


30 Октомври 2019 20:14 | Пулицър
Оценка:
18
 (
22
 гласа)

Струма, едно нещо искам да ви питам: какво ще правите вие ако в неделя Томов бъде избран за нов кмет. С какви очи ще отразявате политиката в Благоевград след всички тези платени статийки. Всяка статия за политика ви е гъзолизане на сегашния кмет-некадърник. Така и не разбрахте че тези ви похвати ще са с обратен ефект, ще отвратят хората допълнително от Камбитов и от гнусните ви, поръчкови репортажчета и те ще гласуват за Томов.


30 Октомври 2019 20:25 | Леле Мале
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Камбитов е купувал за ДПС за да не го прибере прокурора Пеевски.... резил .... пак гласувайте за него и след 4 години 6 съветника от ДПС, а след 8.....


30 Октомври 2019 20:28 | Запозната
Оценка:
-10
 (
20
 гласа)

Абе стига сте се занимавали с потеклото и образованието на Кмета Камбитов ! Вижте Паскалев от къде е! От село Скрът, но тъй като там е нямало родилен дом и е роден в село Старчево! Заедно с Румен Петков завършили университета "Паисий Хилендарски в Пловдив профил "Математика". Ами що не се занимават с Математика, а с политика? Да ама това е най лесният и бърз начин да забогатееш!


30 Октомври 2019 20:57 | Значи
Оценка:
-8
 (
16
 гласа)

Тук има тооолкова много хейт срещу Камбитов, че не е истина. Ако спечели в неделя, на всички тия драскачи тук и във ФБ ше им през дядовия в понеделник и ше продължат да си водят същия живот по кафетата и the face. Сега са се настроили промяна да правят. Седнете си на задните части и си намерете работа. Вие вашия живот неможете да промените, камо ли да смените властта. Така че уважаемо стадо, само защото подобни на вас безделници се юрнали да правят промяна и вие като овци след тях, по-добре се заемете с вашия скучен и донякъде безмислен живот


30 Октомври 2019 21:19 | Паскалев
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Бъже, божеее... учи география младеж... къде е Скрът и къде Старчево


30 Октомври 2019 21:23 | айде да видим
Оценка:
15
 (
21
 гласа)

Днес Андон Тодоров, който на 1ви тур има 5100 гласа, подкрепи Румен Томов на балотажа.

"Да подкрепим независимия кандидат за кмет Румен Томов и в неделя да сложим край порочния модел на управление Камбитов -Тасков, който за 8 г. доведе града ни до крах! "

Струма, ще отразите ли тази супер важна новина или отново когато новините са в ущърб на Камбо ще мълчите ?


30 Октомври 2019 21:24 | до автора
Оценка:
16
 (
24
 гласа)

Зад Томов стоят гражданите на Благоевград, но това ще Ви стане ясно в неделя. А окто ода син или червен консумирайте с узо. Наздраве!


30 Октомври 2019 21:34 | мръсен въздух
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

Само да вметна че според интерактивната карта аирбг инфо, днес въздухът над Благоевград е бил замърсен 4 пъти над нормата с фини прахови частици. Само го казвам това ей така между другото...


30 Октомври 2019 22:12 | Росен
Оценка:
-5
 (
25
 гласа)

Абе защо не се сетите какво беше по времето на Паскалев и червеношийките?!!? Не можеше да влезеш в администрацията, понеже на обяд се заключваше, а след това не те пускаха никъде! Всички разрешения бяха на бюрото на Паскалев и не се пускаха докато не види за кой е! Искаше кинти за ограда или гараж! Малоумници, не ви е срам! Същото ще е и сега! Ще дерибействат с белия вожд и с томов. Немате грам акъл, никакъв акъл! Дайте му възможност на белио вожд да си оправи ипотеката на хотело..... 😁


30 Октомври 2019 22:57 | до Росен
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

Росене, извинявай, росене, иди се плякай


30 Октомври 2019 22:59 | Вувузел
Оценка:
-7
 (
13
 гласа)

Чакайте бе Тодоров няма 5000 гласа той ако имаше щеле да бие Томов а томов има 4 и нещо, инкво като го подкрепя, вдва ли ще му помогне с повече от 1000 гласа даже са много защото ресурса се изчерпа. Но много яко почна да ближе дупарата на Томов, ближе Томов повече от колкото Струма Камбитов по негпвите медии. Той тръгнал да разправа кой лиже и кой не


30 Октомври 2019 23:09 | Вувузел
Оценка:
-7
 (
13
 гласа)

Е кое му е важното на новината която пишете в коментар по горе, че един изгорел бизнесмен подкрепя друг изгорел бизнесмен с мераци за власт, големата новина, нормално слабите да се съюзяват срещу силните, но това често изиграва лоша шега, защото дребните души не се котират с други дребни души, злобата и завистта им играят лоша шега и много бързо се
отблъскват. Не на комунизма. Бог да пази града от такива, че после ше ревем още повещв, но 4 години са мноого време и няма връщане назад. Дано са останали повече интелигентни хора и разумно в храда, а не само злобни селяци и хейтъри, които не са раждани в Благоевград.


31 Октомври 2019 01:40 | до т. нар. инж. Стефанов
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Да, може би това лице съкращаваше от Цигарената. Но съкращаваше, защото беше продадена незнайно на кого от ПП ГРЕБ. Ако не беше продадена Цигарената, немаше да има съкращения, а даже требваше да бъдат назначени нови хора. Беше определено местото, където да се монтира нова линия. Но дойде ГРЕБ на власт, продадоха цигарената, съкратиха работниците, след което затвориха цигарената. В следствие на това, Благоевград стъпи стабилно на последното место в страната по доходи. Нали така, нали не бъркам некъде "инж. Стефанов"?


31 Октомври 2019 06:21 | Аз
Оценка:
-10
 (
20
 гласа)

Точно след шест месеца, ако Томов стане кмет ще се усетите каква сте я свършили от тъпотия. Градът ще се управлява от шайката на Дончо Бали, Злата и Албина. Ще тичате в хотела на Дончо да му носите парички, за разрешение за ограда.


31 Октомври 2019 06:47 | анализатор
Оценка:
13
 (
21
 гласа)

ДА ИЗМЕТЕМ В НЕДЕЛЯ ФАШИСТКО-ГРОБАДЖИЙСКАТА ИЗМЕТ! СЪСИПАХА ВСИЧКО В ГРАДА НИ. "ЮНАКЪТ" КМЕТ, ЛЮБОВНИЦАТА ЗАМ. КМЕТ. КЪДЕ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ГО ИМА ТОВА?


31 Октомври 2019 07:43 | Пурко
Оценка:
20
 (
26
 гласа)

КАТО 4ЕТА КАКВИ ГНУСНИ КЛЕВЕТИ СЕ ОТПРАВЯТ КЪМ СТРОИТЕЛНА ФИРМА, КОЯТО СЕ Е ДОКАЗАЛА С ВРЕМЕТО И Е ДАВАЛА И ДАВА РАБОТА НА МНОГО ХОРА, СИ ДАВАМ СМЕТКАТА ДО КАКВО НИВО Е СТИГНАЛ СЕГАШНИЯТ КМЕТ ЗА ДА СЕ ОБЯВИ ЕДВА ЛИ НЕ ЗА МЕСИЯ .ТОЙ ПЛАШИ ХОРАТА С ЗАСТРОЯВАНЕ НА БА4ИНОВО, А САМИЯТ ТОЙ ПРЕЗАСТРОЙ ВСИ4КО СВОБОДНО ПРОСТРАНСТВО, А КЪДЕТО КМЕТУВА Е ПОСТРЕНО ОТ ТЕЗИ КОИТО ХУЛИ .КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА


31 Октомври 2019 08:12 | Колчо
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Четете днес Румен Томов в 24часа


31 Октомври 2019 08:14 | до Камбитов
Оценка:
14
 (
22
 гласа)

Остават ти 3 дни.....


31 Октомври 2019 08:14 | Благоевград
Оценка:
-7
 (
21
 гласа)

Питайте го Томов знае ли къде се намира Министерство на регионалното развитие. Чудя му се на него на акъла как не си преценява нивото.


31 Октомври 2019 08:21 | Zoro
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

До Вувузел. Свери си часовника, Андонов има точно 5186гласа. Томов 7351, Камбитов9199.


31 Октомври 2019 09:35 | Риба Пирани
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Червения октопод започна още от 1989 година и до ден днешен лъжат народа, че правят нещо а всъщност само измами, тормоз на хора, грабежи и лъжи. Разруха и истинска проституция та ВИЕ УВАЖАЕМИ ГРАЖДАНИ НА БЛАГОЕВГРАД КАКВО СИ МИСЛИ ВИЕ ААА
ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ В ТЕЗИ ЗАВЕДЕНИЯ СЕ ВИХРИ ПРОСТИТУЦИЯ НАРКОМАНИЯ РЕКЕТ СВОЕВОЛИЯ И ОТРОВАТА НА ОКТОПОДА ТРУДНО СЕ УБИВА?!?! ВСИЧКЩО В ТОЗИ ЖИВОТ ЗАВИСИ ОТ ВАС?! ТА КАМБИТОВ Е ЛЕКАР А ПЪК ТОЗИ ЗАВЕДЕНИЕ ЩО Е ТОВА?!?!


31 Октомври 2019 09:39 | Риба Пирани
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Друг път от страниците на вестник струма ще Ви разкажа истинската криминална история за този октопод .Сега само малко ще Ви подскажа всичко започва снякъкъв "граф" пърдон моля да ме извините селянин от гр. Сливен който се занимавал с режисура в театър Сливен, но въпросния бездарен театрал решил да постави основите на подземния свят в България.....
Довиждане до другата седмица


31 Октомври 2019 09:52 | Бойко
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

В неделя всичко свършва за Камбитов, а трябваше още на първият тур, както се случи в Банско. Резултатите от работата му са налице. Томов да внимава какво прави, защото винаги идва Видов ден.


31 Октомври 2019 10:48 | До АЗ
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

А сега на кой се дават пари за строителни разрешения, бе тъп неграмотник, смешен чиновник. Оп моя грешка, не се дават пари на Камбата, апартаменти му се дават. айде като не си запознат марш на термитното бюро в общината.


31 Октомври 2019 10:48 | №33
Оценка:
-11
 (
17
 гласа)

Ало, Ало БСП чувате ли ме?? Опомнете се вижте как организация на БСП Сандански има мислещи и образовани хора и подкрепя не партия а личността Стоянов, ако Вие БСП Благоевград сте умни и интелигетни хора подкрепете личността Камбитов, а не кафеджията Томов?!?!?!?


31 Октомври 2019 12:22 | фарисей
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Камбитов 9199 гласа
Томов 7351 гласа
Андонов 5186

Андонов вече заяви, че подкрепя Румен Томов на балотажа. Нещата почват да си отиват към очакван и логичен край. Румен Томов ще е новият кмет.


31 Октомври 2019 12:25 | %%%%
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

До Фарисей

Уважаеми Фарисей явно си влюбен в себе си и с математикат си скаран я виж останалите гласуващи на първия тур и тези които не са гласували и тогава се изхвърляй като вулканизатор


31 Октомври 2019 12:32 | до Струма
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Налага се да повторя:
Дефектите, които искате да покажете стават ефекти за тези, които искате да омаскарите!
Ако толкова много милеете за Камбитов, вместо да плюете по Томов, напишете също толкова обемна статия в която да покажете приятелите и подкрепата за Кабмитов! Направете го, той много се нуждае от това, имате цял сайт!
Но дали ще напишете повече от два реда? СЪМНЯВАМ СЕ!!!
И нещо друго, малко анализ на ситуацията в Благоевград:
Аз съм десен избирател, смея да твърдя високо образован, с ясно и незамъглено съзнание, и с отговорност към младите хора – бъдещето на нашия град!
На първи тур гласувах за Андон Тодоров. Така направиха и хиляди други.
Не познавам Андон Тодоров, но познавам работата му като общински съветник, наясно съм с това, че той и малцина други (Калоян Ханджийски например) единствени се осмеляваха да са опозиция на шайката в общината! Това е причината да дам гласа си за н


31 Октомври 2019 12:34 | до Струма
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

В продължение на горното:
его, т. е. аз, както и много други дадохме протестен вот и казахме - БАСТА!
В неделя ще гласувам за Томов! И него не го познавам, но така ще направят мнозинството от гражданите на Благоевград!
Ние искаме промяна на статуквото и в неделя няма, леви, няма десни!
ЩЕ ИМА КАМБИТОВ ВЪН!!! АМА С МНОГО ГОЛЕМИ ПРОЦЕНТИ!!!
И моля Ви, не трийте коментара ми, ако поне малко достойнство Ви е останало за понеделник!!!


31 Октомври 2019 12:40 | фарисей
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

Останалите гласуващи за по-малките кандидати също са настроени анти-камбитов, дори повече от гласувалите за Андонов. От негласувалите повечето пак няма да гласуват, а тези които ще гласуват, ще го направят за Томов, защото искат промяна.

Малко ви остава...


31 Октомври 2019 13:35 | Бойко
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Струма искам трибуна след изявлението на д-р Камбитов!


31 Октомври 2019 13:56 | изявление
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

Изявлениието на г-н Камбитов потвърждава всеобщото мнение, че тое е сам - никаква подкрепа от никъде!!!
Ето, шестима други кандидат-кметове се обявиха преди час за г-н Томов и се мотивираха защо застават зад него.
Дайте да видим кой е до г-н Кабмитов?
И това унижение, да се моли с почти хлипащ глас ....
Няма нужда от циркове г-н Кабмитов, не разбрахте ли че сте ЧАО!!!
Бъдете жив и здрав и никога повече не се връщайте в Благоевград!
Той е град на герои и само те имат място в него!!!


31 Октомври 2019 14:06 | Страх
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

И защо блокирахте лайковете? Така битки не се печелят!!! Печелите само врагове, в неделя ще стане ясен точния брой!!!


31 Октомври 2019 14:29 | глупости
Оценка:
-8
 (
14
 гласа)

пълни глупости, Томов няма ка да спечели, какво като са се обединили всички срещу него. На гласоподавателите не можеш да им нареждаш. Това, че са гласували за Ризов, не значи, че искат червен Благоевград. Опомнете се, бе ей!


31 Октомври 2019 14:30 | леле леле
Оценка:
21
 (
25
 гласа)

Видеомолбата на Камбитов е бахти нещастното, отвратително, гнусно, жално, жалко хленчене. Подминавам го с погнуса и отвращение. За 8 години досъсипа квото можа в тоя град, айде стига ти толкова.


31 Октомври 2019 15:20 | Zoro
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

То и Бойко Методиев Борисов е бил червен въпреки, че твърди, че дядо му е убит от комунистите 1944г. Значи комунистите си не управляват и без Томов.


31 Октомври 2019 15:31 | ***
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Затворихте секциите за коментари, а? И тук ще ви го напиша - след поръчковите статии, ме убедихте да гласувам за Томов! Много ви поздрави!


31 Октомври 2019 15:39 | Shtagi
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Има още поръчкови статий. В бюрото по труда имало 60 незаети места, защо се оплаквате, че нямало работа.


31 Октомври 2019 17:25 | Бойко
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Власта трудно се дава. Тежко му е и болно на д-р Камбитов, но каквото си си надробил това ще сърбаш. За него не се притеснявам, както сам той казва спечелил е достатъчно пари, за да живее до края на живота си. Но сериозно съм загрижен за честните неподкупни, достойни професионалисти от екипа на Струма, Питам ще продължи ли д-р Камбитов да финансира един от стожерите на свободното слово в съвременна България след като сдаде поста в понеделник?


31 Октомври 2019 17:40 | Бойко
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Имам също притеснения и за неговия верен съратник Иво Кучката. Как този изявен демократ ще си зарежда мощното Ауди? Мъка... мъка, има много мъка на този свят


31 Октомври 2019 18:04 | Джумалии
Оценка:
-10
 (
14
 гласа)

Хахаха... леле какви хора има в Благоевград. Изгори му крушката-кмета виновен, скъса си панталона-кмета виновен. Абе хора я се опомнете малко. Помните ли в каква кал живеехме преди 8 години? Улиците ни бяха като в Багдад, а като погледнеше Благоевград от далече приличаше на разкопките в скапропара. Само му трябваше на човек да види готините панелки и му ставаше ясно за какво иде реч, че не сме мръднали от 89-та насам. Няма значение кок ще спечели, но от това което чета в коментарите има нещо ниско интелектуално в хората по-горе. Как всички си кривите душата, че нищо не е направено за този град, незнам. Лоша злоба, която е безпочвена, и вие незнаехе защо. Значи може да ходят да работят в Англия да берат ягоди и да живеят във фургони като животни, а не могат да работят тук за 800-1000 лв?
Е това вече е абсурдно. Ще ме извините джумалии, обаче сме си едно голямо стадо. На съседа му скимва, че от кмета не става нищо и вълната тръгва.


31 Октомври 2019 18:07 | спириева
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Люба Спириева пак се гласи да се завърне, жална ви майка!


31 Октомври 2019 18:28 | Йордан
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

ГЕРБАДЖИИ, ОДЕТЕ СИ И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ В НАШИЯ ГРАД! КЪРЛЕЖИ КРАДЛИВИ И! A ЛАПАНЧО ДА СИ ХОДИ В БАНКЯ!


31 Октомври 2019 18:42 | Йордан
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

ДНЕС КАМБАРИОН Е ОБИКАЛЯЛ ПО УЛИЦИТЕ НА БЛАГОЕВГРАД ДА СЕ РЪКУВА С ДЖУМАЛИИ! УЛАВ ПАДЕЖДАНИН! ТОВА ДА НЕ НА СЕЛО БЕ БАЙНО! АКО ЩЕ ДОЛНИТЕ БУЗИ ДА НИ ЦЕЛУВАШ ПАК ЩЕ ТЕ ИЗПРАТИМ НА БУНИЩЕТО!


31 Октомври 2019 19:31 | дуумгай
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Новината на деня е че всички кандидати за кмет на Благоевградж са се обединили и застават зад Румен Томов на балотажа. Това го пише навсякъде - блиц, 24 часа, вести, днес, дарик, телевизии, радиа. Само струма не го отразява. Ето точно заради тази ви гнусна, целенасочена, пристрастна пропаганда хората ще гласуват за Томов. Вие мислете после как ще застанете пред новия кмет и ще го отразявате.


31 Октомври 2019 19:48 | ИДВА ПРОМЯНАТА
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Много силно интервю на Томов за 24 часа днес. Стандарт също избухват с чудесен репортаж за него.


31 Октомври 2019 20:21 | Пурко
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

САКЪН БЕ, 4ОВЕКОТ КМЕТ СЕ МОЛИ ДНЕС ДА МУ ДАДЕМ ОЩЕ ЕДИН ШАНС ДА СИ ОПРАВИ БАКИИТЕ, АМА НЕ !ГЛЕДАМ 4Е СЕ Е АКТИВИЗИРАЛА И ПОЕТЕСАТА ПАОЛА, ПРЕТЕСНИЛА СЕ ЗА МУЗАТА. ПАОЛА ДЖЕНДЪР ЛИ СИ Я КАЖИ И НА ЖИВО СЕ ПОКАЖИ, НЕ ТИ СТРУВА ПОЕЗИЯТА И АКО СИ ПОЕТЕСА ПИШИ НЕЩО КОЕТО НЯМА НИЩО С ПОЛИТИКАТА


31 Октомври 2019 20:44 | 07
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Не хленчи бе, Неделчо! С любовницата ти Мона Лиза от Али Експрес превърнахте общината в бащиния, Що паплач назначихте- селянките от селата, груби, невежи но за сметка на това арогантни заплатаджийки. Една няма с угледен вид. За останалите хора работа няма, щом не могат да се доберат до вас, нямат право на работа. В неделя-Видов ден!


31 Октомври 2019 21:31 | гражданка
Оценка:
-10
 (
10
 гласа)

Абе като му гледам визията на Румен Томов този човек от къде е? Напълно непозната физиономия!


31 Октомври 2019 21:46 | уав
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

От Благоевград е. Тук е роден, целият му бизнес е тук, цял живот си е живял в Благоевград. За разлика от Камбо, който е от Падеш и живее в София.


01 Ноември 2019 11:39 | инвазията
Оценка:
-6
 (
8
 гласа)

Инвазията на червените и платени тролове ще изиграе лоша шега на Томов. Говори за отчаяние и НЕПРЕМЕННА победа. Която не е в името на Благоевград, а в името на Томов и тези, кито стоят зад него. Пишете с главни букви, защото сте отчаяни, а всички кандидат кметове, бивши кадри на герб, бързо ще предат и Томов, така, както направиха с Камбитов. Нищо добро не чака Благоевград. Язък за интелигентните хора, на които децата им ще живеят тук.


01 Ноември 2019 11:40 | инвазията
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Давайте сега, вие сте, хахахахаха
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар