Българското чудо в онкологията – Витацептин

22 април 2021 10:57   32501 прочита


Днес диагнозата рак вече е престанала да се възприема като фаталната диагноза. Медицината прилага няколко качествени лечения. Химио и лъчетерапията убиват патологичните клетки. При хирургична интервенция често е необходимо да се отстрани не само тумора, но и тъканта в близост. Човек отслабва след такъв вид терапии и интервенции, имунната система страда, както и редица други органи.

Днес българските лекари отбелязват наличието на цяр в онкологията. Те сериозно изучават и прилагат ефективен продукт, който дава мигновенни резултати в хода на лечението. Хранителната добавка Витацептин е предназначен за онколоболни пациенти и тяхното лечение.

Проучванията и практиката доказват полезното действие на продукта върху човешкия организъм. При изследване на естествена и достъпна алтернатива за допълнение към основното лечение са изпробвани компоненти от Iresine celosia и Petiveria alliacea, които са обединени в продукта Витацептин, който има цитостатичен и имунен стимулаторен резултат в хода на лечение. Действието им се дължи главно на структурните полизахариди и естествени протеини които имат ефект на забавяне, предотвратяване и инхибиране на появата на туморни маси.

В химично отношение билките Iresine celosia и Petiveria alliacea са богати на глюкокортикоиди, различни естествени протеини и полизахариди. Те имат високо съдържание на изотиоцианати, антоцианини, които са мощни антиоксиданти.

Танини които имат антибактериално и антивирусно свойство. Витацептин е основен активатор в съзряването на дендритните клетки. (Накратко дендритните клетки предоставят основен антиген на Т-клетките, които са част от придобития и вродения имунитет.

Те заедно с B-лимфоцитите поддържат имунната памет.) Витацептин същевременно действа като интензивен детоксикатор, който подпомага имунитета, чрез прекъсване на процеса на интоксикация в клетките, обогатява организма с кислород и вещества с антиоксидантно действие, стимулира костния мозък и това резултира в образуването на повече червени кръвни клетки (еритроцити) и хемоглобин, като намалява риска от възникване на анемия.

Витацептин️ стимулира основната функция на черния дроб да детоксикира организма, изчиствайки го от натрупаните токсини в следствие на лъче- и химиотерапията и ефективно възстановява имунната система, като подпомага организма, възстановявайки нормалните му защитни функции и давайки възможност да продължи борбата най-ефективно.

Българското чудо зашеметява онкологичното лечение с безспорната си помощ. С приема му по време на химиотерапия, пациентите усещат едно така чакано облекчение. Те не губят апетит и липсват симптоми като гадене и повръщане. Чувстват се енергични и нямат усещане за безсилие и отпадналост. Имат регулирани нива на кръвната захар.

Имат нормално изхождане и изчистване на стомашно-чревния тракт. Промяна е възможна! Витацептин се предлага в цялата аптечна мрежа на територията на България.

За допълнителна информация – www.medicalpharm.eu


Още за: клетки   витацептин   лекари   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар