Благодарим ти, малка Теди! Чудото на Разлог! Ангелският глас на една малко момиченце всяка вечер оглася града в подкрепа на медицинските работници в борбата им с COVID - 19

30 март 2020 09:57   15292 прочита


Малката Теди Захариева от Разлог всяка вечер пее от терасата си в подкрепа на медицинските работници в борбата с коронавируса. Ангелският й глас кънти в целия квартал и всеки ден жителите на Разлог с нетърпение, чакат да я чуят отново. Тя е истинско малко чудо, което вдъхва надежда, че идват по - добри времена, ако всички се подкрепяме и останем обединени в борбата срещу COVID - 19.

Талантливото момиченце е гордост за родителите си! Моралната подкрепа, която дава на града е безценна. Тя призовава жителите и с рисунки: "Останете здрави" е тяхното послание. Кметът на Разлог Красимир Герчев, останал впечатлен от вълшебния й глас, написа във "Фейсбук": "Малката Теди всяка вечер оглася квартала с красивия си глас.

В подкрепа на медицинските работници. В подкрепа на Разлог. Пее "Я, кажи ми, облаче ле бяло", "Кой уши байрака" и още песнички, които се чакат от всички в квартала. Благодаря ти, малка Теди! За красивия глас. За моралната подкрепа, която, заедно с родителите си, давате на Разлог. Да си здрава, за да продължаваш да пееш и развиваш таланта си. И нека денят ни започне с разложка песен в изпълнение на Теди.

Останете вкъщи, за да се прегърнем утре! " Малкото момиченце показа, че българският дух остава жив и непреклонен. Нищо не може да ни сломи ако се подкрепяме! Браво на Теди и семейството й! Екипът на Struma. com се присъдинява към посланията на малката Теди. Нека всички аплодираме лекарите. Не забравяйте, че те също имат семейства, при които трябва да се приберат здрави и живи. Имат деца и са нечии деца. Поклон и пред денонощния труд на полицаите в региона и страната, без които мерките за защита на населението от коварния вирус биха били невъзможни за изпълнение.

Бъдете здрави, момчета. Нека изпълненията на Теди бъдат поздрав към всички в тази тежка ситуация. Останете си вкъщи. И това ще мине! Вижте част от красивите изпълнения на момиченцето тук:

В. Иванова


Още за: Теди   Разлог   чудо   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар