Бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов изпрати красивата си дъщеря Валерия на абитуриентски бал

28 май 2023 22:48   32309 прочита


Красивата си дъщеря Валерия изпрати на абитуриентски бал бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов. Валерия завърши с отличие столична гимназия в паралелка за образователни технологии, и покри с максимален брой точки най- популярния  тест по английски език в света  IELTS, който и отваря вратите към висшите училища в цял свят.

Абитуриентката бе избрала за бала си стилна, дизайнерска рокля, която подчертаваше естествената и красота, одухотворена от изключително интелигентно излъчване. Прекрасната Валерия, получи много и най-добри пожелания на прага на новия етап от живота и от цялата фамилия Камбитови, а гордият и баща не скриваше вълнението  си от това, че  малкото му момиченце вече е очарователна млада госпожица, която съвсем скоро ще поеме по свой собствен път, извън опеката на родителите си.  

Валерия е най-малката дъщеря на Камбитов, който за трети път преживява емоцията на баща на абитуриент, след като  синът му Наско и голямата му дъщеря Елена завършиха преди години и вече са зрели и реализирани млади хора.  

Да изпратят абитуриентката на тържеството, послучай паметното събитие, дойдоха баба й и дядо й, от чиято мъдрост младите Камбитови черпят дързост и вдъхновение.

От сърце пожелаваме на Валерия Камбитова много щастие и любов. Низ от успехи във всичко, с което се захване. Красива е, и е умна, а това е входният билет за всяка врата на бъдещето и. Попътен вятър, Валерия!   

П. Колева  


  


Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара