Банско стана и Enduro столица 

30 юни 2020 08:46   2191 прочита


 Приключи състезанието “Three Mountains Hard Enduro Bansko” - част от Републиканския шампионат BG-Х Enduro. Събитието протече при невиждан до момента интерес от страна на публиката.

Състезателите демонстрираха професионални умения при преодоляването на изключително трудни терени в района на Елешница и около манастира “Св. Панталеймон” до Добринище през първия ден от състезанието и зарадваха любителите на мотоспорта с атрактивни изпълнения по време на ендуро кроса през втория. 
Освен професионалната подготовка на трасетата и отличната организация от страна на домакините, за пълното удоволствие на малки и големи в публиката допринесе и хубавото време и през двата дни на състезанието. 

Най-добрите състезатели на България бяха наградени от Кмета на община Банско - Иван Кадев, Председателя на Общински съвет Банско - Димитър Русков, Председателя на Мотодружина Банско - Йордан Ковачев, Председателя на шампионата BG-X Enduro - Тодор Пашов и Председателя на Комисията по младежки дейности и спорт към Общински съвет Банско - Александър Весков. 
Но най-голямата награда за всички - състезатели и организатори, остават огромният интерес към събитието и радостта на зрителите. 

Мая Христова  
 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар