Балканиада в Дупница! Първа работна среща при кмета М. Чимев

14 юли 2016 13:35   3287 прочита


Първа официална работна среща във връзка с предстоящата Балканиада по таекуондо-WTF, на която домакин е Дупница, се проведе днес в кметския кабинет. Президентът на федерацията Слави Бинев, заедно с треньора от "Гладиатор" Христо Михалчев обсъдиха с кмета инж.Методи Чимев всички основни моменти по предстоящия форум.

За първи път на Балканите се организира толкова мащабно състезание на национални отбори, като над 700 бойци от над 10 страни ще се включат в различните възрасти и категории на 24 и 25 септември.

"Поставили сме си с хората от федерацията изключително високи цели в организационен план. Досега такова мероприятие не е правено, така че ние ще бъдем първите, които не само, че ще поставим основите, но и ще определим летвата. Ще направим всичко, което е необходимо, за да бъдем перфектните домакини и да защитим подобаващо името и реномето не само на Дупница, но и на България като спортна държава", коментира инж.Чимев.

"Обсъдихме конкретните ангажименти с г-н Бинев и г-н Михалчев и вече действаме оперативно, защото събитието наближава. Отвориха се някои идеи, но повярвайте, тази Балканиада ще бъде запомнена и ще се говори за нея в следващите години", допълни инж.Чимев.

 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар