Баба Люба Праматарска от Гоце Делчев навърши 100 години

04 октомври 2023 19:33   6363 прочита


100 години празнува днес неврокопчанката баба Люба Праматарска. Родена на 4 октомври 1923 година, тя е най-възрастният жител на гр. Гоце Делчев. По този повод, представители на общината днес я посетиха и поздравиха за вековния юбилей. От името на временно изпълняващият длъжността кмет на община Гоце Делчев Валери Сарандев, нашата столетничка получи торта, цветя, поздравителен адрес и комплект книги, свързани с историята на нашия край. Пожелаваме й да бъде жива и здрава, все така жизнена и енергична, да се радва на обичта и уважението на своите близки и роднини.

„Вашият личен празник е един прекрасен повод за житейска равносметка, защото Вие сте от хората, които имате с какво да се гордеете – прекрасна и любяща майка, всеотдайна баба и прабаба, достойна и трудолюбива жена, истински боец по дух!

Както Вашето семейство, близки и роднини, така и всички ние – жителите на община Гоце Делчев, се гордеем, че имаме съгражданин като Вас, който да бъде наш ценен наставник и будител, който е пазител на живата история на нашия край!“, се казва в поздравителния адрес до Люба Праматарска.

Да бъде жива и здрава, и още дълги години да празнува своя рожден ден!


Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар