Англичани направиха дарение за детска градина "Снежанка" - с. Баня

08 февруари 2020 08:43   4270 прочита


Зам. кметът по соц. дейности на Община Разлог – инж. Венцислав Гърменов и дарители от „Christian Community“ бяха посрещнати топло от децата и от служителите на Детска градина "Снежанка" - с. Баня. Най-новата инициатива на английската благотворителна организация е насочена в подкрепа на Детска градина "Снежанка" - с. Баня. Дейността на „Christian Community“ е свързана с подпомагане на учебни структури за непълнолетни ,в съответствие с принципите на християнската вяра.

Разбира се, играта е най-същественият елемент във възпитанието и развитието на децата. Английската група дари голям брой подаръци на децата, както и други вещи и материали за нуждите на учебното заведение. Сред разнообразието от играчки можеха да се видят и такива, които развиват различни умения на децата.

Малчугануите и учителите бях трогнати от подаръците, които получиха. „Много се радвам, че днес съм при вас, където ме посрещате толкова гостоприемно. С осъществяването на необходимите ремонти от Община Разлог през изминалото лято и днешните дарения, Детска градина "Снежанка" има още по-добри условия за обучение и възпитание.“ – каза инж. Венцислав Гърменов. Той благодари на дарителите от „Christian Community“ за подкрепата и за вярата в доброто.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар