Актьор от Благоевград в ролята на педиатър в хитовия сериал "Откраднат живот"

12 октомври 2019 10:03   16062 прочита
Кадри: Нова тв
Кадри: Нова тв


Кадри: Нова тв

Благоевградският актьор Иван Тодоров "облече бялата престилка" и влезе в ролята на педиатър в хитовия сериал "Откраднат живот". Той се появи като д-р Найденов в снощния епизод - част от екипа на социалните служби, който е поел грижата за изоставено от родителите си бебе. Сериозно обезпокоен за здравословното състояние на малката Диана, той търси второ мнение от опитния педиатър д-р Кръстева...

Това е поредната продукция, в която Иван взема участие. Младият актьор и театрален режисьор е завършил "Актьорство за драматичен театър" в катедрата по театрално изкуство през 2007г., в класа на проф. Чавдар Кръстев. Живее в Благоевград от 2003 година. Участва в редица театрални постановки, реклами, сериали и филми. Снимал се е и в чуждестранни продукции. Заедно със свои колеги актьори и режисьори е учредител на НПО за изкуство и култура.

38-годишният Тодоров дебютира като режисьор през септември тази година със спектакъл на пиесата "Животът, макар и кратък". Представлението се радва на голям интерес, а ако някой все още не го е посетил, може да направи това на 16 октомври в 19 часа в Младежки дом Благоевград. Извън професионалните си ангажименти, в живота Иван е баща на малката Ивет и съпруг на прекрасната Боби, а това са ролите, с които се гордее най-много.

П. Пенева

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар