Акция в Пирин: Откриха Каролев в безсъзнание 

10 май 2021 07:22   2 коментара   10682 прочита


 
Екипи на планинската спасителна служба откриха Владимир Каролев, който вчера изчезна близо до връх Тодорка в Пирин. Икономистът е бил в безпомощно състояние и е транспортиран с екип на Спешна помощ .

Според спасителите Каролев е бил на ски по Тодорин връх и към 22 ч. е тръгнал по улеите и е изчезнал . Негови приятели го търсили ,но телефонът му нямал покритие . С часове продължла акцията по издирването му и е открит след полунощ почти в безсъзнание . Предполага се ,че е паднал в някои от улеите и се е наранил .

П. Попов 

 

2 коментара
10 Май 2021 09:40 | Опора в-
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

..Собстевените сили е основният завет на Мао .Каролев е от тези, които разпродаха България на дявола/ чужди комп/, само и само той да взема комисионни. " Държавата е лош собственик"казва той "Всичко-частно" без да споменава, че е посредник на чужди компании изкупуващи всичко. Откъдето следва, че поданиците на тази държава не могат да я управляват. " 51% държавно-учи Мао -затова Китай успява. " Пазарът определя цените"- Карол, А защо токът от ВЕИ не се продава на пазарни цени, ами ние го доплащаме? Защо Мара 1- 3 не продава на пазарни цени? Щом като Пазарът определя всичко защо са самолетоносачите и морската пехота? Единство на тяло, дух и сила т. е Единство на народ, армия и религия -Мао. Вредители като сноу'намкъфси разбиха всичко. Африка'вожд не дава под 3, 5% концесии. БГКарол-икономите обаче дават на 1, 5% злато, което Дъ'прешъс Уилсън не плаща изцяло, щото ни има за унтертуземци. Абе, Къде отлетя летище София? Аа, Каролчо го е продал и сега празнува и се хлъзга на Тодорка.


10 Май 2021 11:55 | 123
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Господ гледа и знае какво да прави....
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар