Адреналин на макс: Луксозни спортни автомобили в рали от Банско до Солун

24 април 2024 07:59   4484 прочита


 

Пролетното издание на Премиум Рали София - Свети Влас и гръцкия им партньор Speedsector събира над 60 спортни автомобила в спиращ дъха маршрут от България до Гърция между 26 и 28 април 2024 г. Живописни гледки и планински отсечки ще вдигнат адреналина на участниците в „Supercars DreamDrive“. Основен спонсор на Ралито за поредна година са Примекс - Гуми и Сервиз, които се грижат за стабилността на пътя на всички участващи автомобили. 
„Карането на мечтите“ ще откъсне от забързаното ежедневие екипажите в Събитието за един незабравим уикенд. Участниците с техните автомобили ще могат да се насладят на уникално шофиране по обособени планински отсечки в Пирин планина, специално затворени за Премиум Рали София - Свети Влас. 
Мощните возила ще очакват всички фенове на централния площад „Никола Вапцаров“ в гр. Банско на 26 април 2024 г. в 14:00 часа. Събитието се провежда с подкрепата на Община Банско. Тазгодишните партньори от 7CARS ще са част от събитието с една основна цел - да предоставят професионална консултация на гостите, които търсят следващия си автомобил. Техният щанд ще бъде мястото, където всички присъстващи ще могат да получат безплатен съвет, както и специално подготвени изненади от тях. 
В Банско ще може да се запознаете и с дейността на BoneV Academy - мястото за безплатно крипто обучение, което оборудва ума и духа за манифестация на успех. 
Всички, които се интересуват от криптовалути, ще имат възможността да научат повече за единствената крипто борса в света BoneX Margin, която няма такси, определяща стандарта за достъпен и печеливш крипто трейдинг: "Zero Fees, Maximum Gain". 
Сред известните марки и модели, които ще могат да се видят на живо в Банско, са Ferrari, Lamborghini, различни модификации на Porsche 911, Mercedes-Benz, BMW и много други. Партньорите на Събитието Maserati - Auto Italia ще представят своите расови автомобили с възможност за тест драйв, за да се изпита емоцията от шофирането им. Гостите ще могат да видят първия електрически SUV на Maserati Grecale Folgore, който сега пристига на българска територия. 


Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар