7 фирми - кандидати за превозвачи в Дупница, вижте кои са в надпреварата

21 януари 2016 14:06   3955 прочита


7 фирми са кандидатите да извършват автобусните превози в община Дупница и междуградските линии. Днес, в 11 часа Комисия с председател зам.кметът по икономическите дейности Олга Китанова в открито заседание отвориха пликовете с документите на участниците. Досегашният договор, който бе сключен по времето на Първа Дангов и това наложи нова процедура, като този път срокът е за 5 години. Общата стойност е 869 100 лева без ДДС.

Най-много оферти - 3 има подадени за 5-а позиция, която включва направленията по линиите от Дупница до Благоевград, Бобов дол, до Рилски манастир и Рила. Стойността на тази позиция е 18 900 лева. Фирмите са "Мегатранс 2009" ЕООД, ЕТ "Кирил Христов-ЕДИ" и ЕТ "Румяна Николова-Даци-Р".

С по двама кандидати са други два пакети. За позиция 2 - Дупница-Крайници, Дупница-Дяково и Дупница - Тополница с цена 81 000 лева са "Мегатранс 2009" ЕООД и "Христо Гущеров-Дани" ЕООД, а за направленията на пакет 3 - Дупница-София, Дупница-Пловдив и Дупница-Смочево са "Юнион Ивкони" ООД и ЕТ "Румяна Николова-Даци-Р", на цена 23 000 лева.

За вътрешния транспорт, към която са включени и направленията до Крайни дол, Бистрица и Самораново има един кандидат - "Росен Искрев-66" ЕООД. Този пакет е и най-големият от към финансови средства - 646 700 лева. За пакет 4, включващ линиите до Сапарево, Кюстендил, Крумово и Фролош при цена 45 000 лева участникът е един - "Христо Гущеров-Дани" ЕООД.

Пакет 6 на цена 34 000 лева по направленията до Бобошево, Баланово, Палатово, Бадино, Блажиево, Каменик е с един кандидат"Денис-Братя Спасови" ООД. За другите 2 пакета, които са сезонните линии до Ахтопол и Слънчев бряг с по 10 000 лева за всяка, няма подадени оферти.

Документите на всички участници ще бъдат разгледани от комисията за тяхната редовност. На следващо заседание ще бъдат обявени допуснатите кандидати и отново в открито заседание ще бъдат обявени предложените цени.


Още за: фирми   кандидати   превози   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар