65 зрелостници на СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“ в Разлог се сбогуваха с училището си

24 май 2023 14:47   2282 прочита


Кметът В. Гърменов със специални поздравления и награди

Днес 65 зрелостници на СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“ в Разлог се сбогуваха с училищното знаме, като 38 от тях получиха и Грамоти за отличен успех от директорката на гимназията г-жа Росица Тумбева, а по-късно през деня заслужено получиха и награди от Община Разлог. Кметът Венцислав Гърменов отправи специални поздравления към абитуриентите на СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“, техните учители, педагогическите специалисти и културни дейци по повод 24 май. 
„Днес изказваме своята благодарност към всички вас – учители, културни дейци, просветители и педагогически специалисти, които продължавате делото на Светите братя и градите с амбиция духовния храм на писмеността, просветата и знанието. Скъпи дванадесетокласници, 
чувайки за последен път училищния звънец, вие тръгвате по пътя на живота - по-смели, знаещи и можещи. Водете се от уроците на своите преподаватели, съхранявайки ценностите - отговорност, толерантност и солидарност. Не забравяйте своите приятели от ученическите си години и се стремете към изграждане на една силна и авторитетна общност, защото вие сте бъдещето на нашата страна. Нека днешния празник донесе на всички Вас вдъхновение, с което да бъдат съхранени корените на българската идентичност, най-голямото богатство на нашия народ – Словото! “, поздрави инж. Гърменов. 
 


Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар