Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви   
   –егистрац舫абравена парола

18-годишен предизвика тежка катастрофа край —имитли! ƒете с велосипед пък се вр€за в кола!


10 септември 2018 11:14   11375 прочитаЌ€колко пътни инцидента станаха в почивните дни. Ќа 07.09.2018/г. около 18:15 часа на ѕѕ1 ≈-79 между гр. —имитли и гр.  ресна, лек автомобил „‘олксваген ѕоло“ с 18-годишен водач от с. ћикрево, движейки се с несъобразена с пътните услови€ скорост и заобикал€йки лек автомобил „–ено  лио“, който в този момент е спр€л на пътното платно за да навлезе в крайпътна бензиностанци€, навлиза в лентата за насрещно движение и се удр€ в задната част на лек автомобил „‘орд ‘окус“.

— охлузни рани в областта на л€вата ръка е пострадала 20-годишната водачка на леки€ автомобил „‘орд ‘окус“.

Ќа 07.09.2018г. около 10:30 часа в с. ¬ълкосел, общ. —атовча, 12-годишен велосипедист от с. ¬ълкосел губи контрол и се блъска в спиращ пред него товарен автомобил „ћерцедес —принтер“, в резултат на което е пострадал с охлузни рани в областта на главата, гърдите и крайниците. —ъщи€т е настанен за наблюдение в ћЅјЋ-√оце ƒелчев.

Ќа 07.09.2018г. около 12:15 часа на ѕѕ1 ≈-79 в с. —трум€ни, товарен автомобил „ћерцедес“ с 37-годишен водач от гр. ƒупница е блъснал в задната част, намал€щ скоростта си, лек автомобил „‘олксваген ѕасат“, в резултат на което с натъртване в областта на врата е пострадал 31-годишен мъж, пътуващ в леки€ автомобил „‘олксваген ѕасат“.

Ќа 08.09.2018г. около 12:00 часа в района на ул. “Ќикола ѕарапанов“ в гр. ѕетрич, лек автомобил „Ѕћ¬“ с 55-годишен водач от гр. ѕетрич, не спазвайки необходимата дистанци€ се удр€ в движещ се пред него товарен автомобил „—итроен Ѕерлинго“. — фрактура на д€сна ръка е пострадала 74-годишна жена от гр. ѕетрич, пътуваща в леки€ автомобил.

Ќа 08.09.2018г. около 20:30 часа в района на гр. якоруда, лек автомобил „–ено“ с 54-годишен водач от гр. ѕловдив, движейки се в посока гр. якоруда – гр. ¬елинград, на десен завой излиза в л€во от път€ и се преобръща в крайпътен скат. — фрактура на ключица на л€вото рамо и контузии по т€лото е пострадал водачът на автомобила, а с контузи€ на гръбначен стълб е пострадала 24-годишна жена от гр. ѕловдив, пътуваща в него.

Ќа 09.09.2018г. около 11:50 часа в гр. ’аджидимово, 68-годишен велосипедист е пострадал с разкъсно-контузна рана на главата, след като е паднал на пътното платно. ѕробата за употреба на алкохол е отрицателна.

—. ѕетров

ќще за: катастрофа  инцидент  услови€ ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.