10-то юбилейно състезание "Млад огнеборец" в Разлог

27 април 2016 14:13   5947 прочита


За десета поредна година младежки противопожарни отряди мериха сили на градския стадион в Разлог. За перфектната организация на мероприятието традиционно се погрижи РС "ПБЗН"-Разлог. Победители в състезанието са учецините от ОУ „Св.св Кирил и Методий", гр. Якоруда.

Втори са младежите от ОУ "Никола Парапунов", гр. Разлог, трети останаха състезателите от СОУ "Братя Петър и Иван Каназиреви", гр. Разлог. Дисциплините, в които се състезаваха младежите бяха: бойно разгръщане на състезателна пътека; 400 метра щафетно бягане с препятствия. Възрастовата граница на състезателите е 6-12 години.

Победителите от гр. Якоруда ще участват в областното състезание за младежки противопожарни отряди в гр. Гоце Делчев, което ще се проведе на 10 май, а спечелилият там отива през месец юни на Републиканско първенство в Слънчев бряг.

Гости на състезанието бяха зам.-кметът по социалните дейности в Община Разлог Венцислав Гърменов, експерти и служители от ОбА-Разлог. На състезателите бяха раздадени лакомства, осигурени от Община Разлог, както и отборни грамоти от РС "ПБЗН"-Разлог.

http://razlog.bg/

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар