Последна сесия на ОБС! Кметът на Банско Ив. Кадев празнува рожден ден, благодари на колегите си за съвместната работа 

29 септември 2023 06:11   2 коментара   7711 прочита


 

 Общинските съветници в Банско заседаваха за последен път в настоящия мандат 2019-2023.

В деловата част на заседанието те гласуваха за допускане изработването на ПУП-ПЗ за захранващи хидротехнически съоръжения за изкуствено заснежаване на ски писти над гр. Добринище, с което ще се подобрят условията за практикуване на зимни спортове в ски-зоната.

Във връзка с участието на кметове на населени места от община Банско в предстоящите местни избори, бяха одобрени имената на временно изпълняващи длъжността кмет - на гр. Добринище Снежана Ергина и на с. Филипово Кезим Мустафа Ходжа.

На последната си сесия, общинските съветници се поздравиха за отговорното си отношение към решаване проблемите на общината и за грижите за развитието й. Пожелаха си и в бъдеще да работят за просперитета на община Банско.

Председателят на ОбС Георги Икономов подари на всеки съветник с посвещение за благодарност „Сборник за Банско и банскалии“ на братя Молерови.

Същият подарък от името на съветниците получи и кметът Иван Кадев, който празнува рождения си ден. Кадев няма да участва в кметската надпревара.  В обръщението си към Общински съвет, той благодари от свое име, от името на управленския екип и общинската администрация, за съвместната работа през изминалите четири години и пожела успех на всички досегашни съветници в новите им начинания.


Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
29 Септември 2023 09:42 | Избирател:
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Интересно ми е колко от тях ще прочетат тази книга и въобще могат ли да четат или са се образовали само в смятането със знак +?! Ще видим!


29 Септември 2023 10:36 | junteeniot
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: --- https://marketl.ink/biocos
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар