Звезда от Холивуд на официална вечеря в Пловдив 

03 септември 2021 06:20   4151 прочита


  

 
Актьорът и музикант Рон Мос, изиграл един от най-легендарните образи в историята на телевизията – Рич Форестър в сериала „Дързост и красота“ и певицата Мария Елена Инфантино откликнаха на поканата за вечеря преди големия им концерт в Пловдив. Те бяха посрещнати в галерия „Филипополис” от собственика на козметична компания Christian of Roma Елена Кристиано. 

Заедно със звездата от Холивуд на вечерята присъства и съпругата му Девин. Рон Мос сподели с присъстващите гости впечатленията си от България, детайли от живота и кариерата му и разкри какво да очакват гостите на големия концерт на Античния театър на 2 септември вечерта. 

Бизнесдамата Елена Кристиано подари на Рон козметични продукти от мъжката серия на италианския бранд №1 – Alfaparf Milano. Съпругата му Девин и певицата Мария Елена Инфантино получиха като подарък луксозна кератинова серия на американския бранд L’ANZA. 

"Впечатлен съм от хората в България. Досега срещнах учтиви, спокойни и възпитани хора. От всеки научавам по нещо ново. За първи път съм в България и приех с удоволствие поканата", заяви пред GlasNews. bg Рон Мос. 

Обича импровизаците, но признава, че са репетирали с Мария елена Инфантино два дни преди концерта. 

"Много хора ме питат защо съм преустановил дългогодишната си кариера като актьор в "Дързост и красота". Причината е, че преди девет години претърпях тежка верижна катастрофа. Бяхме тежко ранени аз и жена ми и от тогава реших, че трябва да водя по-различен начин на живот", казва още Рон Мос. 

В момента той и съпругата му са продуценти. Той е и звезда на поредицата на Амазон с 5 награди ЕМИ - The Bay. 

С холивудски блясък и романтика под звездите на нощен Пловдив Рон Мос, Мария Елена Инфантино и Орлин Горанов ще изнесат 90-минутен концерт, в който ще чуем класики като “Baby come back” на Player, Angel на Robbie Williams, “Quando Quando”, песни на Едит Пиаф, Далида и някои от най-популярните и харесвани от публиката песни на Орлин Горанов"Parla più piano” и „Към една жена“. 

Няма да липсват и изненади в тази звездна вечер. Музикалните фенове на тримата изпълнители ще чуят и вълнуващи съвместни изпълнения. 


 

 

 


 

 

 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар