Зловещо: Баща и мащеха зарязаха дете инвалид да бъде изядено от плъховете 

21 декември 2021 07:43   4162 прочита


 

Четиригодишното австралийско момиченце Уилоу Дън загина в жестока агония, след като баща му и мащехата му почти го умориха от глад, а после го зарязаха неподвижно и плъхове изядоха лицето му, пише bg-voice. 

Полицията откри още следи от изгаряния по черепа и дълбоки загноявания по бедрата и ханша. „Родителите“ се изправят пред съда. 

Униформените са открили чудовищната гредка в апартамент в Бризлейн на 25 май миналата година. Кошмарните подробности бяха разкрити на изслушването преди процеса наскоро. Бащата Марк Дън и мащехата Шанън Уайт, и двамата 43-годишни, са обвинени в убийство и жестокост към дете. 

Според полицията малката Уилоу, която има синдром на Даун и била с увреждания, които я правят неподвижна, е умряла два дни преди да бъде намерена. 

Дошлите на място парамедици веднага установили, че лицето на детето е изядено от плъховете. Аутопсията установи, че трупът има дълбоки възпаления от залежаване, защото детето не е можело да смени позицията си и някой е трябвало да го обръща, но не го е правил. Някои от раните са на таза и съдебните лекари смятат, че са причинени от дрехите. 

 

Детето е имало и панкреатит, който се свързва често с лошо хранене и дехидратация. 

Бащата каза, че е намерил детето мъртво в детското креватче, а гризачите вече били наранили лицето. Той обаче няколко дни не съобщил нищо, а трупът останал да се разлага, като плъховете изяли лицето напълно. 

Съседите дори нямала представа, че в този дом живее малко дете. Уилоу не била регистрирана заради синдрома си пред местните здравни власти. Това подхрани извода на детективите, че тя не е получавала необходимите грижи. 

Последното посещение на лекар при малката е било през 2018 година. Той е отбелязал, че Уилоу е тогава е била много жизнена и с нормално поведение. От белега за височина, направен при това посещение и височината на детето при аутопсията лекарите извадиха заключението, че то е спряло да расте. 

Биологичната майка на Уилоу е починала и тя е била дадена на роднини. После обаче бащата си я взел, заедно с вече седемгодишното й братче. Той и втората му жена Шанън Уайт остават в ареста и ги очаква процес пред Върховния съд. Датата на началото обаче не е определена. 

 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар