Зловещата смърт на малката Велентина потресе Португалия

13 май 2020 15:44   4858 прочита


Тялото на 9-годишното момиченце бе намерено в гора край дома й, а мястото бе посочено то баща й

Дете на 9 години е намерено мъртво в гора край Лейриа, Португалия. Бащата и мащехата на детето (на 32 и 38 години) са задържани като предполагаеми извършители на престъплението. Тялото на 9-годишната Валентина е намерено в гората, след като бащата на детето е посочил мястото, където е било заровено. 9-годишната Валентина Ключът: показанията на по-големият й брат Разследващите са убедени, че Валентина е починала в семейната къща в село Атугуя да Балея в сряда сутринта.

В къщата са били още три деца – 12-годишният й брат, доведената й сестра на 4 години и новородената й сестра на няколко месеца. Показанията на по-големият й брат са били от съществено значение за разкриване на престъплението, според говорител на полицията, уточнява bulgaros.ovh. Бащата съобщил за изчезването й Бащата на Валентина съобщил в четвъртък сутринта в полицията, че дъщеря му е изчезнала и че за последно я видял вечерта, когато отишъл да я преоблече.

Същата сутрин около 100 доброволци и 600 полицейски служители с кучета и специализирана техника започнали да издирват момчето. Не намерили нищо. Два дена след това бащата признал, че Валентина е мъртва и завел разследващите до мястото в близост до Сера Д’Ел-Рей, на около пет километра от къщата, където е било заровено тялото на момичето. Валентина и преди това е бягала от баща си В пресата излезе нова информация относно връзката на момичето с бащата.

Съобщава се, че Валентина избягала от къщата на баща си преди две години, а когато я намерили, момичето казало на полицаите, че тръгнала да търси майка си. Тогава Комисията за закрила на децата започнала разследване по случая, но не е установила нередности и разследването е било прекратено. Причината за смъртта на детето тепърва ще се изяснява чрез аутопсии и изследвания./blitz.bg 


Още за: дете   баща   тяло   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар