Загадъчният случай с извънземния космически кораб, открит от СССР

02 декември 2020 06:03   5730 прочита


 Учените отново са се заинтересували от фрагментите на космическия кораб на извънземна цивилизация, който е преминавал в околоземна орбита. Това откритие е направено през 1979 г. и е съобщено от съветския астрофизик Сергей Бошич, съобщават световните издания. Според думите на учения, той е открил останките от летателния апарат, в който са се намирали загиналите извънземни. Експертът е съобщил също така, че дължината на това космическо транспортно средство е била около 30 метра.

В същото време от находката се заинтересували не само учените и поради тази причина информацията била незабавно засекретена. Информацията за интригуващия инцидент обаче някак си "изтекла" в западните медии. По това време някои учени не са повярвали особено на думите на колегата, смятайки ги за плод на фантазията на специалиста. Имашло обаче и такива, които повярвали в хипотезата на Бошич.

Например физикът Владимир Ажажа е убеден, че това е истински неидентифициран летящ обект. В западните медии се е появила информация, че СССР смята да проучи мистериозните останки, за което ще изпрати тайна спасителна мисия. След това, обаче, не е било съобщавано нищо друго по случая. Независими изследователи изтъкват две версии: мисията не е била осъществена или просто е била засекретена. 

Поради тези, а може би и поради други причини, изследователите не споменават по-нататъшната съдба на останките от НЛО. Някои теоретици предполагат, че извънземният кораб все още се намира в околоземна орбита, за мнозина е известен под името "Черният рицар".

Впрочем, преди няколко години Владимир Ажажа направи сензационно изявление, че на Земята няма извънземни и никога не е имало, а НЛО са само част от Вселенския разум, органично съжителстващ с биологичния живот на нашата планета.  
 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар