Виновник за ПТП се извини на жертвата, целуна я и... избяга от местопроизшествието

09 юли 2020 08:50   5397 прочита


Виновник за ПТП се извини на жертвата, целуна я и... избяга от местопроизшествието 
 56-годишна жена спряла на светофар във Верн, Германия, чакайки да светне зелено. Когато светлината светнала, тя тръгнала към кръстовището, където друг шофьор се врязъл в колата й с лек автомобил Dacia Lodgy. Може би не забелязал, че кара на червено, или умишлено е игнорирал сигнала за движение. 

При сблъсъка жената е била леко ранена. Тя слязла от колата си и сложила предупредителен триъгълник на пътя. Тогава виновникът за произшествието се затичал към нея, извинил се за сблъсъка, целунал ранената й ръка и изчезнал. 

Мъжът избягал от местопроизшествието преди пристигането на спасители и полиция, оставяйки колата си насред улицата. По-късно автомобилът му е отведен от мястото на произшествието. Известно е, че общата щета от сблъсъка на двете коли е около 10 000 евро. 

По-късно самият виновник за произшествието отишъл на мястото, предаде bild. de. Оказал се 28-годишен поляк. Той отишъл придружен от преводач. Мъжът обяснил на органите на реда, че е изчезнал от мястото на произшествието, тъй като не знае немски език и е много уплашен. Той отбелязал, че не иска да напуска мястото на произшествието, без да се извини на жертвата. 

Тъй като полякът няма постоянно местожителство в Германия, той е освободен под гаранция. А колата му вече е върната. 

Превод: Glas. bg 
 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар