В мрежата се появи нова СНИМКА на свръхсекретната „Зона 51“

07 януари 2021 09:16   4463 прочита


  Названието на тайната американска военна база "Зона 51" почти се е превърнало в нарицателно име за обекти, за които се твърди, че в тях се извършват експерименти с извънземни. Много хора по света вярват в тези слухове. Преди време даже имаше група в мрежата, която призоваваше за завземането на базата, съобщават световните издания.

Загадъчният обект се намира в пустинята Невада. Властите са издали забрана за всякакви снимки, но това не е пречка за пилотите на частни самолети да правят снимки на района. Така например, на 30 декември в мрежата се е появила фотография на тестовия и тренировъчен полигон на Зона 51, която бе призната за най-ясна и подробна.

Снимката е направена от пилота Боб Ричардсън. Потребителите в интернет увеличиха фотографията, като направиха много приближени кадри. Не може да се види обаче нищо мистично или свързано с извънземни. Според властите, Зона 51 е военна база за обучение. Там не се разработва извънземна технология и не се провеждат експерименти върху извънземни.

Превод и редакция: БЛИЦ 

 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар