В 7-ото десетилетие от живота си той иска още наследници с момиче, два пъти по-младо от него: Актьорът се наслаждава на връзката, докато децата не искат да го видят - „Загуби ги завинаги“ 

22 юни 2024 06:35   2664 прочита


 
 
Дългата и трудна битка за развод на Брад Пит и Анджелина Джоли не се вижда края и оказва огромно влияние върху отношенията на Брад с децата му, които стават все по-лоши и стават все по-публични. 

За Брад Пит (60) и приятелката му Инес де Рамон обаче проблемите, които има заради развода с Анджелина Джоли, само заздравиха връзката им. 

Всъщност, що се отнася до любовта, два пъти разведеният баща на шест деца изглежда по-щастлив от всякога и не се отказва от идеята за трети брак и още деца с два пъти по-младата от него приятелка. Съобщава се, че Брад е казал на приятелите си, че тя ще бъде "прекрасна майка". 


Приятел на Пийт каза пред DailyMail: „За Брад е опустошително, че той всъщност няма връзка с децата си, но Инес е истински източник на утеха и това всъщност ги сближи. Не е изключено да имат деца. Тя е млада и Брад каза, че е 100 процента готов те да имат деца, ако това е, което тя иска. Той харесва идеята да изгради живота си с Инес и всички възможности са отворени. " 

Както той обясни още, новата половинка е всичко, от което известният актьор има нужда в този момент: 


„Брад каза, че Инес би била прекрасна майка. Тя е търпелива, спокойна и има страхотно чувство за хумор. Връзката им е стабилна и без драми, а той е решен да направи тази история дългосрочна“, допълни близък приятел на холивудската красавица. 

Обтегнатите отношения на Пит с децата му, които не искат да имат нищо общо с него, както и ожесточената му раздяла с бившата му съпруга Анджелина Джоли, отново бяха изместени в светлината на прожекторите, след като се разкри, че дъщеря му Шайло е подала молба да се откаже от фамилията си баща на нейния 18-ти рожден ден. 


Източник, близък до актьора, каза, че фактът, че дъщеря му го е изтрила от живота му, е само поредното доказателство, че за съжаление той е "загубил децата завинаги". 

Въпреки това, докато Пит беше обременен от семейна драма и развод през последните месеци, отношенията му с Инес само се засилиха и от февруари тази година двамата живеят заедно. 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар