"Уважаеми безсърдечни"!  Бизнесдамата Маринела Арабаджиева с гневен пост   

05 декември 2020 08:09   5352 прочита


 
  

 
Бизнесдамата Маринела Арабаджиева написа гневен пост в социалните мрежи по повод коментарите за съпруга й. В него тя разкри какво е неговото здравословно състояние в момента, след като се зарази с COVID-19. Ето какво казва тя. 

"Пиша, макар че ми се иска да крещя! Няма да стоя невидима, няма и да се смаля, защото на първо място съм майка и съпруга. Как вечер заспиват тези, които играят на зарове със съвестта си и във времена на паника и страх проявяват злорадо любопитство, надявайки се да изкарат новина как Вълчо Арабаджиев е здрав и прав? Или просто са приспали съвестта си? ", започва поста си Маринела и продължава. 

"Уважаеми безсърдечни, Вълчо е нечий любящ съпруг и нечий баща за пример, който се бори за живота си! Моят съпруг, който продължава да е на кислород, все още в критично състояние с вторична бронхоплевмония, трикратно завишени туморни маркери и съпътстващо тежко заболяване, което налага спешна операция, която не може да бъде извършена, докато не бъде напълно излекуван от корона инфекцията! Днес аз се моля единствено за неговото оцеляване! 

Защо е тази жестокост? Надявам се на доброто в света около себе си, дори и там, където на пръв поглед го няма, защото няма нищо по-ценно от това да бъдеш добър човек, дори когато е трудно. Изразявам благодарността си към онези, които в най-критичните моменти, проявиха искрена загриженост и обич! ", казва още Маринела Арабаджиева. 

Под публикацията тя събра десетки коментари на приятели, които подкрепят семейството. 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар