Украинска бежанка се омъжи, заобиколена от портрети на роднини  

28 ноември 2022 07:13   2520 прочита


 

Украинката Мария Билик, която напусна Лвов и замина в Обединеното кралство в началото на войната, организира необичайна сватбена церемония за себе си. Тя се омъжи, заобиколена от портрети на роднини и приятели, които бяха поставени на столове, пише Daily Mail. 

23-годишната Мария се омъжи за 27-годишния Виталий, с когото поддържа връзка от разстояние от 2019 г. 


Първоначално сватбата трябвало да се състои в Лвов по-рано това лято, след като Виталий, който живее в Обединеното кралство почти от десетилетие, предложил брак по време на изненадващо посещение в Украйна през декември 2021 г. 

Въпреки това, с началото на пълномащабното нахлуване на руските въоръжени сили на територията на Украйна, Мария напуска Лвов за Полша, а по-късно се премества при годеника си във Великобритания. Двойката започна да планира отново сватбената церемония. 

 
Организаторите на сватбата, виждайки, че булката се притеснява от отсъствието на роднини и приятели, я посъветвали за творчески ход. Вместо отсъстващите гости на сватбата, да постави техните портрети на столове. 

 
23-годишна украинка се омъжи, заобиколена от портрети Снимка: SWNS 
В резултат на това двойката формализира връзката, заобиколена от няколко десетки светли дървени столове, върху които бяха разположени цветни портрети на гостите. Те бяха допълнително украсени с цветя. Самите младоженци позираха пред камерите с букети слънчогледи. А булката сложи на главата си венец в цвета на националния флаг на Украйна. 

Церемонията се състояла на 14 ноември в Лондон. 

Превод: GlasNews 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар