УЖАС! Майка държи мъртвото си бебе в багажник 6 месеца!

25 юли 2013 15:27   12040 прочита


Трупът е намерен от автомонтьор

Непълнолетна майка държала трупът на бебето си шест месеца в багажника на колата си. На зловещата находка се натъкнал механик, който вчера е ремонтирал автомобила. Ужасната миризма е накарала мъжа да отвори багажника и така развалил пазената от половин година тайна. Според шефа на полицията в Шелби, дамата не знаела, че чака дете докато не родила в края на януари тази тази година. Това поне сочили показанията й.

Веднага след като то се появило на бял свят, тийнейджърката го увила с одеало и го натикала в багажника си. От думите й не става ясно дали пеленачето се е родило живо. Трупът на новороденото е открито в кашон от копирна хартия, пише pravda. bg. Пред разследващите монтьорът Рони Хамилтън обяснил, че миризмата е била ужасяваща и не се стърпял да отвори кашона. Тогава видял покъртителната гледка на мъртвото бебе.

Майката е местна ученичка, а автомобилът е собственост на семейството й. На нея още не й е повдигнато обвинение и не е задържана. Предстои да бъде направена аутопсия на тялото, след което ще бъде обявен и полът на бебето. Девойката е разказала на полицията за връзката си с бащата на новороденото. Знае се и неговото име. Не се знае обаче дали той е бил информиран, че е татко.


Още за: труп   бебе   багажник   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар