Убиецът на Джон Ленън си призна защо го е застрелял!

06 декември 2023 00:06   3990 прочита
сн.Gettyimages/Wikipedia
сн.Gettyimages/Wikipedia


сн.Gettyimages/Wikipedia

Убиецът на Джон Ленън Марк Дейвид Чапман за първи път, разкри защо е застрелял легендарния певец на "Beatles", пише Телеграф.бг.

„Един глас в главата ми ми повтаряше: „Направи го! Направи го!", разказва той. Думите на убиеца ще бъдат част от нов документален филм на Apple TV+, „John Lennon: Murder Without a Trial“, който ще бъде пуснат в сряда, преди 43-ата годишнина от убийството в петък. Той също така ще опише подробно последните моменти на изпълнителя, разкрити пред камера за първи път и от двама от свидетелите на убийството.

Документалният филм хвърля нова светлина и върху това как 68-годишният Чапман, бива осъден и влиза зад решетките. Той обяснява, че е застрелял Ленън, защото е бил „фалшив“. Под хипноза, в подготовка за съдебен процес, Чапман си спомня как е седял на бордюра и видял черна лимузина да спира до сградата. Той си спомня, че видял Ленън да излиза. „Част от мен не искаше да го направи, но част от мен го направи. Чувах глас в главата си, който казваше: „Направи го! Направи го! Направи го!" .


Още за: убиец   джон ленън   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар