Тъжно! След училище: Дете поиска от майка си екзекуция:Просто искам да се наръгам в сърцето ...

23 февруари 2020 09:21   3735 прочита


Съкрушена майка направи видео на сина си, за да покаже на възможно най-много хора как се чувства детето ѝ след училище. 

9-годишния Куейдън страда от най-честo срещаната форма на дорфизъм и ежедневно е бил обект на подигравки от съучениците си. В този ден обаче, на детето явно му е дошло в повече лошото отношение от връстниците си и плачейки от мъка, казал на майка си: „Мамо, дай ми въже, искам да се самоубия. ” От публикуваното във Фейсбук видео, момчето казва още: „Просто искам да се наръгам в сърцето… искам някой да ме убие. ” 

Видеото бързо набира огромна популярност и предизвиква съчувствие от стотици хора. За да покаже съпричастност, местният футболен отбор The Indigenous All Stars NRL решили да поканят момченцето да ги изведе на футболния терен на предстоящия им мач. Това много зарадвало Куейдън, че ще може да се срещне и снима със всички играчи. 

Майката обяснява, че този път е решила да покаже на хората на какво е подложено детето ѝ, както и много други като него с такова състояние. Тя допълни, че този път няма да си мълчи и иска всички да разберат какво се случва в училище и как се отразяват подигрвките на дете в такава крехка възраст. 

„Моля всички родители да образоват малко децата си, защото последствията са страшни… не е учудващо, че деца се самоубиват. Огромна следа оставят подигравките, това влияе на самочувствието, желанието им да ходят на училище. ” Глас.бг 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар