Тъжната история на Малкълм и защо изчезна от малкия екран

15 май 2021 01:37   4169 прочита


Светът познава Франки Мюниц от хитовия сериал от началото на века "Малкълм". Там той изигра ролята Малкълм, а продукцията стана световноизвестна. 

Снимките на хитовия сериал приключват през 2006 година, а няколко години по-късно Франки разкрива, че няма никакъв спомен от сериала. Оказва се, че актьорът е загубил спомените си не само от Малкълм, но и от голяма част от живота си.

"Повечето хора си мислят, че най-паметните години за мен са тези, в които снимахме сериала, но гледайки се, все едно гледам друг човек", коментира актьорът, цитиран от Brightside.

"Ако трябва да бъда честен, дори не си спомням церемонията на наградите Еми през 2001 г. Нито че съм номиниран, нито как съм се почувствал."- допълва той.

Актьорът страда от значителна загуба на паметта, макар че като дете не смятал, че има нещо нередно с него. Струвало му се нормално хората да не помнят неща и събития. Причината за тази загуба на паметта е все още загадка, но се знае, че неведнъж е претърпявал исхемични атаки и мини инфаркти, което означава, че мозъкът му има проблем с кръвоснабдяването.

Франки обаче не позволява на болестта да му пречи да се наслаждава на живота. Въпреки че актьорската му кариера не претърпя кой знае какво развитие, той намира нова страст - автомобилният спорт, в който е професионален състезател.

Единствено го плаши, че ще забрави хубавите спомени. Тук обаче идва на помощ годеницата му Пейдж, която води дневник и записва всичко най-важно и положително в живота на Франки.

Влечението на актьора към високите скорости се е зародило още по времето, когато е снимал „Малкълм” и е едно от най-разпознаваемите лица в телевизията. През 2001 година, заради снимки на предаване на MTV, Франки присъствал на автомобилно състезание с участието на пилота Дейл Арнхард. Арнхард и Мюниц се запознали малко преди началото на състезанието и същия ден актьорът, по това време само на 16 години, станал свидетел на катастрофата, причинила смъртта на състезателя. Вместо да го изплаши, това го развълнувало и го изпълнило с желание за високи скорости./Glasnews.bg


Още за: малкълм   актьор   екран   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар