Трогателно! Цвети Стоянова разплака всички с изповед за новия си живот след кошмарния инцидент

03 април 2017 09:24   12891 прочита


Гимнастичката Цветелина Стоянова разплака своите познати, приятели и семейство с емоционалната изповед, която пусна преди малко в социалната мрежа Инстаграм. В нея момичето говори за промяната, която е станала с нея след претърпения инцидент миналата година. Ето как Цвети се обърна към тези, които не се отказаха от нея и в най-трудните моменти:

"Може би, не ми остана време да благодаря на семейството ми, на приятелите ми и на всички тези непознати хора, които се молеха за мен когато бях на ръба на смъртта. Никога няма да забравя този кошмарен спомен и Слава Богу, той е тук в мислите ми, за да ми напомня колко сила и любов нося в сърцето си. Благодаря ви мили хора за всяка молитва и за всяка положителна енергия, която ми изпращахте, за всички цветя с които ме засипвахте, всички играчки и картички с прекрасни пожелания. Никога няма да забравя хората които всеки ден точно в 12:30 ми държаха ръката дори когато очите ми бяха затворени! Няма да забравя болката в очите на семейството ми и тяхната сила да остават до мен с усмивка на лице. Едно голямо благодаря на семейството ми, истинските ми приятели, добрите хора и най-вече на докторите.

Едно голямо СЪЖАЛЯВАМ на семейството ми. Обичам ви и ви подарявам моята най-истинска и щастлива усмивка всеки един ден от новия ми живот!“.

Грацията в момента е дизайнерка на дрехи и бижута, а всеки, който желае да се сдобие със стока от колекцията й, може да разбере как в нейния Инстаграм. Звездата не използва услугите на пиари и въпреки това жъне успех, сред хората, подкрепящи развитието на шампионите след спорта.

pik.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар