Трагедия: Италианец уби приятелката си, защото го заразила с COVID-19, но се оказа че...

02 април 2020 14:56   6251 прочита


Двамата са учили медицина в университетът в Месина и са били призовани да се борят на първа линия, след разпространяването на корнавируса

Мъж удуши приятелката си и обясни на полицията, че го е направил, защото го е заразила с коронавирус. 27-годишната медицинска студентка Лорена Каранта е открита мъртва, след като приятелят й Антонио Де Пас съобщи в полицията, че я е убил. Двамата са учили и работили в Сицилия, но бяха привикани да помагат като медицински лица след разпространението на коронавируса. Лорена ще получи медицинската си титла посмъртно, в знак на почит, съобщават от университетът в Месина.

Антонио Де Пас е казал на полицията, че е убил Лорена, защото го е заразила с коронавирус. 28-годишният млад мъж се е обадил на органите на реда в ранните часове във вторник, за да съобщи, че е убил приятелката си, сочат италиански медии, цитирани от Дейли Мейл. Полицията се е обадила на бърза помощ, тъй като са открили младия мъж с прерязани вени на пода на апартамента, до тялото на мъртвата му приятелка. Той е спасен в болницата от колегите на Лорена, на които също е казал, че я е убил, защото му е предала вируса.

За жалост, медиците нямали какво да направят, за да спасят Лорена и само са констатирали смъртта й на мястото на инцидента. Властите се усъмнили в историята на убиеца и решили да тестват и двамата. Оказва се, че нито един от тях не е бил заразен с COVID-19. Де Пас вече е обект на ярост и гняв в социалните мрежи, откакто се появи новината за смъртта на приятелката му.

blitz.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар