Трагедия!  За седмица цяло семейство умря от Covid-19. Оцеля само бебе   

02 декември 2020 05:50   7756 прочита


 
  

 
Цяло семейство почина от коронавируса в рамките на дни. Семейна двойка и дъщеря им бяха заразени с Covid-19. За съжаление лекарите успяха да спасят само новородено бебе. 

Инцидентът, който се случи в Санкт Петербург, Русия, шокира целия свят. Според съобщения в местните медии 64-годишният мъж, 61-годишната му съпруга и 36-годишната им дъщеря са починали в рамките на една седмица в резултат на усложнения от коронавируса. Оцеляло е само новородено бебе, което лекарите са взели от утробата на майката, когато тя умира. 

Според братовчед на починалия, 64-годишният семеен мъж е претърпял сърдечна операция през октомври. Той подозира, че съпругата и дъщеря му са се заразили с вируса, докато са посещавали болницата. 

Само ден след изписването му, мъжът отново влязъл в болницата - този път заради коронавируса. Дъщеря му, която по това време вече била в болницата, също била преместена в инфекциозното отделение. По-късно съпругата му също е хоспитализирана. 

На 5 ноември мъжът умира. Дъщеря му продължила да се бори за живота си, но загубила битката. Лекарите успели да спасят само новороденото й дете. 61-годишната жена починала от усложнения на 12 ноември. 

Братовчедът на починалия иска да осинови детето. В момента социалната служба на Санкт Петербург се грижи за момчето. Глас бг 


 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар