Това е най-магичният хотел на света

19 септември 2019 10:02   2842 прочита


Разположеният в близост вулкан е обзаведен с писти и съоръжения за зимни спортове. Околността е чудесно място за провеждане на туристически обиколки сред компанията на лисици, елени и пуми, също така туристите могат да ловят риба около местните водопади, да се къпят в термалните извори или да се с пуснат с лодка по речните бързеи.

Тази приказна конична структура, която се намира в Нелтуме, Чили, може лесно да бъде объркана с част от джунглата.

Четиризвездният хотел е разположен в сърцето на девствена гора с площ от 120 000 хектара, която е обявена за биосферен резерват под закрилата на ЮНЕСКО. Той наподобява формата на вулкан, но е изцяло изграден от хора.

От всички страни надничат прозорци, наподобяващи гигантски очи с тревисти мигли. Изгледът от тях е директно към чилийската гора, където може да се срещнете с някои от местните й обитатели - тукан, различни гущери, игуана, кондор, орел и пума.

Ако искате да стигнете до входа на хотела, ще трябва да минете по висящи мостове. Вътре ви очакват тринадесет стаи, предлагащи съвременни удобства като централно отопление, луксозни санитарни помещения и сейф./ obekti.bg/

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар