Това баба ли е или секссимволът от миналото Иван Лечев? 

14 септември 2021 08:28   1 коментар   5558 прочита


  

Това чудо с гъба за кок журира   Гласът на България 

Зрителите на bTV, които предпочетоха предаването Гласът на България в неделната вечер, останаха шокирани от присъствието на беловласо възрастно същество с кок, чиято визия се доближаваше до мъж единствено от черното кожено яке и широките рамене. 

Едва когато на няколко пъти се чу името на Иван Лечев – симолът за мъжка сила и талант от миналия век, повечето се взряха в странната прическа на един от членовете на журито. 

Действително един от тях бе с грижливо вчесана сребърна коса, прибрана като на балерина в естетично малко кокче, оформено върху гъба – каквато се ползва от момичетата през последните десетина години, излизащи на подиума. Нелепата визия на китариста от ФСБ, изпълващ еротичните сънища на две поколения фенки, породи фундаменталния въпрос: Накъде сте тръгнали, мъже, поне вие, които ви помним като такива?! 


За съжаление кокчето с гъба все повече се появява по столичните улици, очаква се скоро да плъзне и в по- консервативните градчета и села. 

Да, това наистина е Иван Лечев. Или това, което е останало от мъжкарството му, изразяващо се чрез скъпото му черно кожено яке. 

Flagman bg 

 

 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
14 Септември 2021 14:54 | Людмил Вутов
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Неадекватното и инфантилно поведение на "менторите" не попречи на зрителите да се насладят на виртуозните изпълнения на някои от участниците. Блестящ старт. Успех!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар