Топмодел роди в Дубай втора рожба на Таки

02 октомври 2019 10:05   9594 прочита


Митичният подземен бос Христофорос Аманатидис, който се укрива в Дубай от родното правосъдие, се е сдобил тайно с втора рожба. Моделът от близкото минало Боряна Шехтова е родила още един наследник на недосегаемия Таки, който след убийството на Георги Илиев пое сенчестия бизнес на групировката ВИС-2. Естествено бременността на близначката, както и появата на втория наследник на Таки, е била пазена в пълна тайна дори и от малцината приятели в България, с които Боряна и сестра й Анна комуникират.

Както и първия път Шехтова е родила в Дубай, а за новия член на фамилията едва ли щеше да се разбере, ако бившата манекенка не се бе върнала наскоро в София. Боряна е отскачала инкогнито до столицата и по време на своята бременност. Редовни клиентки на един от ВИП салоните за красота в района на бул. "България" издават, че са я засичали на разкрасителни процедури с видимо пораснал корем. За раждането красавицата се е върнала в Дубай, а от две-три седмици отново е в София, но не с Таки, а със сестра си Анна. За сигурността на родилката и най-малкото бебе Аманатидис се грижат четирима души, на смени по двама. Единият е шофьор на Боряна, а другият в ролята си на бодигард не се отделя от нея и детето й на повече от метър.

Преди около две седмици изгората на Таки и слугите й са посетили дирекция "Български документи за самоличност" на столичния бул "Мария Луиза". Поводът е именно новият член на семейството. Заради раждането му в Дубай той е с двойно гражданство и именно изваждането на личната му карта е наложило майка му да го доведе у нас, макар още да е пеленаче и да се движи в специално бебешко кошче.

Първородният син на бизнесмена с тъмно минало Христофорос Аманатидис, който се роди в началото на май 2015 г., носи името Александрос. Както той, така и новото бебе се е родило в най-скъпата ВИП клиника в Дубай, в която раждането струва близо 20 хил. долара.

В Дубай наследниците на Таки и по-голямата от двете близначки Шехтови са устроени от подземния бос като кралски особи. Твърди се, че фамилията живее в къща на изкуствения остров Джумейра./пик, retro.bg/


Още за: модел   Дубай   рожба   Таки   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар