"Той ме дрогира, изнасили ме и заплаши да ме убие" - някога голямата звезда отвори душата си след десетилетие

06 април 2020 14:43   8603 прочита


Певицата Дъфи,която е запомнена като голяма звезда, отворила душата си за 4-седмичния ад, през който е преминала преди 10 години и от който никога не се е възстановила. Дъфи разкрила, че първо е била дрогирана у дома, изнасилена, а след това е откарана в чужбина, където се е събудила и не е знаела къде е.

Това е първата й изповед в детайли за ужасното преживяване, поради което тя не се появила на публично място от десетилетие. "Изнасилването е като живо убийство, ти си жив, но си мъртъв", написала тя. "Отне ми много време, за да си върна живота." Duffy имала най-продавания албум във Великобритания през 2008 г. и спечелила три награди "Грами", но изчезнала напълно след излизането на втория си албум през 2010 г. Дългото й признание, в което тя не посочила изнасилвача, се появило месец след като публикувала първите подробности в Instagram. „Това се случи на моят рожден ден.

Първо ме дрогира в ресторант, а после 4 седмици, докато пътувах в чужбина ме дрогира през цялото време. Не помня как съм се качила в самолет, имах чувството, че съм в кола. Настаних се в хотелска стая, където той ме изнасили. Страхувах се, че той ще ме убие. Исках да избягам, но се страхувах." Тя написала, че не знае откъде идвала силата й, за да изтърпи всичко, което й се случило. По-късно тя обяснила, че се върнала във Великобритания с нападателя си, но че животът й бил в опасност, тъй като е заплашвал да я убие. „Реших, че е несигурно да отида в полицейското управление.

Мислех, че ако нещо се обърка, той ще ме убие." След всичко това певицата мислела за самоубийство. „Бих по цял ден по пижама. Косата ми беше оплетена, защото не я сресвах. По-късно я отрязах напълно. Мислех, че изнасилвачът ми ще публикува историята, за да ми съсипе живота. Мисля, че фактът, че повече не пея, може да ме убие. Трябва да съм силна и да се изправя пред всичко това. Не мога да го изтрия, но трябва да бъда честна със себе си. Сега мога да оставя това десетилетие след себе си. Вероятно никой няма да попита: "Какво се случи с Дъфи?"

tocka.com.mk

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар