Световноизвестният астролог Гал Сасон за 2023 г. : Нов вирус ни връхлита през март, идат големи финансови проблеми! 

24 ноември 2022 07:11   7308 прочита


 
 
Гал Сасон е световноизвестен астролог и учител по кабала – древното юдейско мистично познание. Преподава в Юдаисткия университет в Лос Анджелис, писател е и лицензиран астролог. Сасон е дълбоко свързан с България и в края на всяка година пристига у нас, за да изнася семинари и да представя прогнозите си за следващите 12 месеца. Връзката му с нашата страна идва от неговата баба, която е била родом от Варна. 

„През 2023-та се очакват големи промени на небето, които ще се отразят и на земята. Господарят на трансформацията Плутон преминава във Водолей, след като от 2008-а досега пребивава в Козирог, провокирайки Голямата рецесия. Тъй като управлява инвестициите и финансовите институции, той отново заплашва със сериозни финансови и икономически предизвикателства през 2023-2024 г. Господарят на кармата Сатурн, комуто дължим идеята за наследствените проклятия (не е учудващо, след като е изял собствените си деца), напуска Водолей, за да скочи в безбрежните води на Риби (потопи и засуха), както прави веднъж на всеки 30 години с всеки зодиакален знак. Всички тези променящи се архетипи подсказват, че 2023-та е мост над бурни води: вълнения на хора и граници, ценности и идеи, тласкащи към промяна, в това число геополитическите системи“, казва астрологът. 

„През 2023-та има няколко трудни енергийно периода, които биха могли да променят живота на мнозина. Първият е през март, когато Сатурн преминава в Риби (имунната система), а Плутон – във Водолей (общности, революции). Пълнолунието на 7 март – деня, в който Сатурн сменя знака си, може да се окаже повратен момент с последици за здравеопазването (нов вирус, мутация, замърсител), религиозен фанатизъм, проблеми в работата и бита, но и пробив в медицината. Да не забравяме класическото предупреждение да се пазим от мартенските иди, защото на този ден Слънцето, Меркурий и Нептун образуват съвпад в Риби. Подобно на трите вещици от „Макбет“, те могат да се проявят като проблеми с имунната система, измами, илюзии и объркване. Само две седмици по-късно Плутон преминава във Водолей. Последния път по време на въпросния транзит избухва Френската революция и се създава американската конституция“, прогнозира Сасон. 

Деликатни са и периодите на затъмненията (20 април – 5 май и 14-28 октомври). Чувствителен период е също 23 август – 5 септември, когато ще станем свидетели на ретроградната комбина, включваща Меркурий, Венера, Хирон, Юпитер, Сатурн, Нептун, Плутон и Уран. „С две думи, през идната година се очакват астрологични задръствания“, категоричен е прочутият астролог. Според него числото на 2023 г. ще бъде 7. „Това е чудесно, защото редица традиции по света смятат седмицата за свещено число. Имаме 7 тайнства, 7 чакри, 7 обиколки на Кааба в Мека, 7 дни в седмицата, 7 морета и континента, да не говорим за израза „щастливата седморка“. Списъкът с благоприятните аспекти на 7 е безкраен, а в кабалистичното Дърво на живота 7-ата сфера се нарича Вечност. Какво означава това? Въпреки всички трудности и изпитания 2023-та носи в себе си и цифров маяк, който ще осветява пътя ни, когато преминаваме по моста като отделни индивиди и като общество“, обобщава Сасон. 
 
 

 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар