Световноизвестни звезди, които дори не са завършили гимназия, а днес "плуват" в богатство   

13 януари 2021 23:40   3049 прочита


 
Те напуснали училищата си, а често и семейните си домове, за да сбъднат мечтите си и да се превърнат в успешни актьори, певци, модели, режисьори... 

Много известни личности - като Джони Деп, Куентин Тарантино, Киану Рийвс - не са завършили гимназия. 

Жизел Бундхен, бразилският модел, напуснала гимназията, когато е на 14, за да продължи кариерата си на модел, и въпреки това тя владее свободно пет езика. 

Никол Кидман напусна училище, за да продължи актьорска кариера. Започва да работи в театъра, а на 16 години снима филми. 

Дженифър Лорънс напуснала гимназията, когато била само на 14 години. След това продължи с актьорската си кариера, а сега, както тя казва, е „самообразована“. 

Хари Стайлс напуска гимназията на 16-годишна възраст, за да прослушва X-фактор и след това става част от популярната мъжка група One Direction. 

Риана напусна училище, когато беше само на 16 години, след което се премести в САЩ, когато беше на 17 години, където подписа музикален договор със звукозаписната компания "Def Jam". 


Джони Деп напусна училище, когато беше на 15 години. Мечтата му беше да стане популярен рок музикант, но той успя в актьорската си кариера. 

Jay-Z напусна училище, за да работи и да свири рап музика, в която е много успешен. 

Киану Рийвс често имаше конфликти с учители и директори на училища, така че на 17-годишна възраст той реши да напусне училище и да се отдаде на актьорско майсторство. 

Том Круз напуска училище, за да стане актьор в Ню Йорк. Преди това като дете мечтаеше да стане свещеник. 

Куентин Тарантино искал да продължи филмова кариера и напуснал гимназията, когато бил на 15 години. Според някои данни коефициентът му на интелигентност е 160. 


Даниел Радклиф реши да „си вземе почивка от училище“, когато беше на 17, за да се посвети на актьорството. 

Звезди, които не са завършили гимназия са: Джон Траволта, Джим Кери, Аврил Лавин, Дрю Баримор, Кейти Пери и много други... Превод струма.ком
 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар