Съсед уби старица, защото се пече гола

12 юли 2020 08:47   4067 прочита


П. Оливо и   Тимоти Дарнел Хансън, 54-годишен, са били застреляни от Андрей Кот, съсед на жената, с когото тя е била във вражда повече от десет години, пише usa. one. Полицията е пристигнала на местопрестъплението, след като е била информирана за три изстрела от пушка в 4413 Mossy Rock Court в центъра на Лас Вегас - и те са открили ужасна сцена в задния двор на Оливо.

Властите смятат, че Кот е стрелял в Хансън и Оливо през ниска тухлена стена, построена между къщите, и когато видял ранения Хансън, който все още се движеше, отново стрелял. Мъжът заяви, че е грабнал пистолета, защото Хансън уж му викал през стената. Андрей Кот, на 36 години, служи като пастор в баптистката църква Иглесиа Баутиста де Фе и Амор, според гласовата поща на църквата, и живее със съпругата си и 3 деца.

В момента заподозряният е в центъра за задържане на окръг Кларк, без възможност за депозиране на гаранция. Прабабата Оливо често разказвала на приятелите си за съсед, който не й давал покой, казва внукът на жената Роман. Съседската вражда довела до многобройни обаждания в полицията от двете страни. От тях 7 били тази година, като последното било в деня на убийството. Този път Кот се оплакал, че Оливо пръска него и едно от децата му с градински маркуч.

В допълнение, Кот често крещял на жената, която имала навика да се пече гола и настоявал да се облече. В отговор Оливо му напомняла, че има право на личен живот. Според Роман, Оливо обичала музиката и чата с приятели и с нетърпение очаквала партита, на които танцувала много. Тези партита били друга причина за недоволството на съседа, който се свързал с полицията с няколко оплаквания за шум.

Според доклада за ареста, Кот не посочил конкретни мотиви и казал само, че се уплашил, когато Хансън започнал да вика. Тогава Кот грабнал пушката и дръпнал спусъка. В деня на смъртта си Оливо била в джакузито в задния си двор, когато Кот започнал да крещи към нея през тухлената стена - настоявал да се облече, тъй като малката му дъщеря била в двора. Хансън започнал да крещи на мъжа в отговор и когато ситуацията се напрегнала, той решил да вземе пушката.

Мъжът застрелял Оливо и Хансън в главата и не отрича, че е застрелял отново Тимоти, защото все още се движел. След това Кот се прибрал в къщата и извикал полиция. Когато властите претърсили къщата на Кот, те намерили пушка в къщата и три гилзи в задния двор. Видео от камерите за наблюдение потвърди, че Оливо и Хансън крещят на Кот от двора си. Видеото също потвърди, че Кот застрелял и двете жертви.Блиц 


Още за: съсед   жена   убийство   Гола   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар