Съпругът просто избяга: жена поръча коктейл, оказа се почти £2000

19 ноември 2023 22:40   4242 прочита


Жена не разбрала какво се е случило, след като й била дадена сметка за коктейл в бара на петзвезден хотел в Лондон (Великобритания). Съпругът й избягал от заведението, когато видял, че напитката, която струва £18,90, всъщност струва почти £2000. Жената разказа за това във видео, публикувано в TikTok.

Коктейлите, както знаете, могат да ударят силно портфейла ви. Британката на име Линзи имала подобно преживяване и била шокирана, когато сметката й за едно питие възлиза на почти £2000.

Съпругът й набързо избягал от лондонския бар, когато тя му показала касовата бележка за едно питие. Говорейки за случилото се във видеото си, жената каза, че дори не е подозирала, че коктейлът, който е поръчала, е струвал зашеметяваща сума - 1890 паунда стерлинги.

"Показах на съпруга си касовата бележка и той беше бесен и просто избяга. Цената в менюто беше посочена като £18,90, а аз мислех, че коктейлът е £18,90", обясни тя.

Скъп коктейл, напитка, обърка цената за коктейл, скъпа напитка, 1000 пъти по-скъпа, съпругът избягаЦял екран

Жената призна, че дори не харесала напитката, която си поръчала.

Без да знае Линзи, напитката съдържала шампанско Cristal, поръсено със златни листа и 30-годишно уиски. Тя призна, че дори не е харесала напитката, която е поръчала.

„Това беше моя грешка, но беше истинска. Започнах да се паникьосвам, защото това беше петзвезден хотел. Казах на младия човек зад бара: „Виж, наистина съжалявам, не знаех, че е £1890.“ „Той беше толкова тактичен и толкова прекрасен. Той напълно изглади ситуацията и каза, че всичко ще бъде наред“, казва британката.

Линзи каза, че нервите й са били "изтощени", тъй като това е първата й нощ в луксозен хотел. Жената се страхувала да влезе в бара и решила просто да го избегне. По-късно обаче решила да се върне в заведението и видяла управителя, който я прегърнал като стар приятел.

„Това е същото момиче, което ни накара да отворим „Кристал“ и трябваше да го изпием“, каза служителят и се пошегува, че служителката на бара е уволнена.

Линзи избухнала в сълзи, но управителят успокоил клиентката. Той обяснил, че това се е случвало и преди и казал, че тя не е трябвало да плаща за скъпия коктейл.

След като британката публикува историята си в TikTok, тя получи повече от 1,7 милиона гледания. Хората побързаха да споделят реакциите си.

„Те трябваше да бъдат много ясни относно поръчката, както барманът трябваше да обясни колко струва“, пише един човек.

Много потребители на TikTok започнаха да казват, че са се озовали в подобна ситуация.

„Вярно е. Веднъж сканирах евтино изглеждаща бутилка вино на касата и след това се изплаших, когато ми казаха, че струва около £300“, пише друг човек.


Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар